Träning 31/9- 2011

Idag så var det träning för Maria. Jag värmde upp honom i alla gångarterna, sedan så gick han en skittpaus. Sedan så började vi träna på att han ska söka sig ner/gå på tygeln. Det gick super. Om man jämför för 2 veckor sedan då han bara sprang runt med mig. Men nu så går han precis så som jag vill, mammas pojk ;) ♥
Det var väl det tror jag ;) Ville bara berätta om träningen också!





/LInn

SORRY!

Måste bara flika in att jag har inte alls vart på blogghumör. Har noll ideeroch bara massa tankar for runt i huvudet. Hoppas det blir bättre uppdering imorgon.
Idag så har det ju varit skola. Helt okej. Vi började med .... matte tror jag ;) Och sedan en massa andra ämnen.
Så ja. Ni märker som sagt innan att uppdatringen är usel.

Men nu så ska jag skriva ett inlägg, om en sak jag inte ens nämt ;)


Så här ser jag ut i skolan!!!

/Linn

FRÅGESTUUUUUND!



Fråga allt mellan himmel och jord. Vi kommer svara i en videoblogg, fast inte tillsammans tyvärr :(:(
/Ponyroyals

Var ju på...

Var ju på återbesök igår och det gick bra, det gick mkt snabbare än förra gången, jag började med att springa med henne och sen longera och honb haltade inget så då gjorde han böjprov på henne och hon haltade lite men inte mkt men han gav henne samma som förra gången och så ska hon ha boxvila idag(onsdag) sen gå ut i hage och då ska jag skritta på henne först i 15 min sen längre och längre och detta ska jag göra i 10 dagar sen ska jag få trava på henne på rakt spår :DDD
Så vi ska tillbaka om 3-4 veckor så får vi hoppas att hon har blivt ännu bättre så jag kan sätta igång henne ännu mer sen :))
Det gick faktiskt lite bättre att ge henne lungnande't idag, men hon var fortfarande väldigt fjantig.
Sen i stallet så hade det varit en vatten-kopp som hade gått sönder i en av hästarnas boxar brevid så det hade läckt jätte mkt vatten in till Lambadas box så ägaren till hästen hade tagit ut Lambadas spån, så när vi kom hem med henne fick vi köra in spån.
Ni undrar säkert varför jag inte bloggar så mkt och det är för att jag HINNER inte jag har fullt upp med stallet det tar ca 2-4 timmar ibland och sen slutar jag inte förrens vid halv 4 och jag brukar komma hem vid 19.00- 20.00, men jag ska försöka blogga så mkt jag kan men det är svååårt.
/Hanna

kaptenröööööööd.

/Hanna

Dagens blogg.




FÖR ATT HA STÖRRE CHANS ATT VINNA! GÖR SÅ HÄR ↓
♥ Lägg till oss på blogglovin
♥ Blogga om våran "dagens blogg" på din hemsida. Länka även inlägget i din komentar.
♥ Komentera "Jag är med" eller något ;)

/Ponyroyals

Som ni kanske märker.

Ja, som rubirken lyder så märker ni väl att vi inte uppdaterar så ofta. Men det beror på att vi har fullt upp i skolan, osv. Massa läxor... Så därför blir det lite lidnade tyvärr :( Men ska sätta mig och göra en massa tidinställda inlägg som kommer att komma fram under dom närmsta dagarna, så slipper jag "live" ;)

Samma sak med Hanna, fullt upp. Vi pratar just nu lite, eller ja... Smsar.
Men nu så ska jag fixa tidinställda :)

Kram Linn! PS: Kommer upp en frågestund inom kort ;)

/Linn

Frågesport!

Här kommer 10 frågor om oss. Vi svarar såfort någon har svarat rätt ;)

Linn:
Vilken färg är min favorit?
Favorit mat?
Heter mamma/pappa/syskon
Har jag haft någon annan häst innan lilla grå?
Vilket år är jag född?

Hanna:
Har jag några syskon?
Vad är Lamabadas fullstängdinga namn?
Vad heter jag i mellan namn?
Hur gammal är jag?
Fyller jag i maj?

/Ponyroyals

Läsa om kaninerna?

För ett tag sedan så hade jag ju lite fotning med mina kaniner, Tuss & Silver. Skulle ni vilja att jag skrev lite om dom också? :)
Fixar det om det är någon som är intresserad! :)


En av mina kaniner, Tuss ♥

/Linn

Omatchad tävling.

Vinnaren av den omatchade tävlingen är Celiné Åden.
Här var hennes bidrag bild som vann tävlingen :)

Visa DSC_1002.JPG i bildspel

/Linn

Hiss - en blogg!

Jag läser just nu nästan ingen blogg. Men jag skulle vilja hissa DENNA bloggen för att h*n skriver så bra inlägg. + att dom inte alltid är sanna!

Brukar ni läsa bloggar? Isåfall vilka? :)


Älskar seriöst denna tröjan stort ♥♥♥

/Linn

Linnéa right now ;)

Hejsan på er alla!
Är nu med Linnéa :) Vi har varít ute i skogen och fixat lite. Vi har även gjort en liten "Rapport". Asså en sån rolig "sak". Vet ni ? Hennes mamma kom nyss in och sa till oss att vi skulle komma och titta på en sak. Och det var Linnéas bok som kommit ut! Skitkul ju! Tänk om hon blir kändis! ;) Men det var skitkul! Boken heter lågor. Hennes mamma har även skrivit lite i den.

Idag så ska jag inte till stallet som sagt. Mamma ska tumköra för Mia söderberg.
Så ja, kväll kommer även en sak upp här på bloggen, även lite hiss/diss ;)

Vi hörs!

/Linn

Skynda ;)

Hej!
Nu så ska jag snart gå till skolan. Vi slutar 14:10 idag så har full tid att blogga, om jag inte får massa läxa idag *puuuh*
Idag så ska Keelane tumköras, så mamma tar hand om honom idag. Så ja. Filmen från förra gången dampa så får göra om hela. ÅH! :@@
Men nu så ska jag gå till skolan!

/Linn

snabbis.

Kör en liten snabbis nu:
Ska duscha nu så hinner inte uppdatera förutom detta inlägget, men var iaf på charlies och dom ska ta hem ett par marinblåa Jw- byxor (helskodda) så ska jag testa det, och så ska jag prova ett par ------- :))
Men imorgon så ska vi åka tillbaka med Lambada till Vaggeryd och kolla henne om det har blivit bättre för han visste inte helt säkert om det var hovledsinflation men vi får se imorgon, kanske lägger upp lite inlägg innan skolan i morgon, men vi höörss, puuusss.
Här är en bild på Bamsing sen förra gången vi var där, hon var jätte trött efter hon hade fått lungnande.
min älskade ponny♥♥♥
/Hanna

Fullt upp.

Idag så har jag verkligen inte haft någon tid för datorn.
Här kommer en sammanfattning av dagen :)  (Sorry för BAAAAAD UPDATE!!!)

Skolan: Den var chill som vanligt, minns inte vad vi hade, men vi hade iallafall matte, svenska, no, so, slöjd och engelska. Men vi hade TRE raster också, en klockan 10:00, en 11:30 och sedan för vi inte skötte oss på slöjden så gav jag förslaget på rast, så fick vi yttligare en rast i 10 minuter! :D
Men ja... Chill och ja! Vad ska man säga mer?!

Mathilda: Efter skolan så tog jag och Mathilda bussen hem till henne. Vi började med att ta nått att äta och sedan så bakade vi kladdkaka och kollade på tv. Men hela tiden rann typ iväg, hann ju inte göra någonting typ ://
Men sedan så skulle hon upp till assleröd och gå på sin ridlektion, så då svängde hon hem mig ;)
Väl hemma.....

Hemma: .... så tog jag på mig ridkläderna också åkte vi upp till stallet...

Stallet: Jag började med att ta in skitgrisen. Borstade och gjorde iordning honom. Sedan så gick jag ut i paddocken och longerade honom. Det gick verkligen super. Innan jag gick ut med honom då var jag ute i paddocken och la fram 2 bommar som jag la som lite cavaletti och sedan som en lite "bredare" bom =)
Det gick också bra! Tihihi, idag är allt på topp ju (Y)

Det var min dag, hur har eran sett ut? PS: Kommer inte ha tid till att blogga så mycket nu under dagarna, har massa läxor, hästen osv. Man vill ju lixom inte lägga sina kompisar till sidan bara för att hinna med datorn. Det är ju även sista året och går i samma klass. Sedan så kommer vi ju gå i a, b, c grupper i 7:an. Då får jag även ta bussen varje morgon fram & tillbaka, hur ska det gå för mig...? Är ju åksjuk! Aja, det ordar väl sig ;)

Men nu så måste jag översätta en text på engelska, även 10 glosor till imorgon och jag har inte ens kollat på dom. Hur ska detta gå? Hmm...

/Linn

Skola -.-

Ska snart gå ner och ta på mig höstkläderna. Gus vilket väder, det blåser och håller på... Då kanske det inte blir nån uteritt i skogen :( Men iallafall. Jag ska iallafall till skolan nu. Vare sig jag vill eller inte! Haha.
Vi ska iallafall ha slöjd idag och då så får jag hinna klart med min spegel :) Mobilen är med. Då tar säkert några kort från slöjden eller nått XD


Ser helt miffad ut haha!

/Linn

EADRESSYR!

Nu så ska en tjej som heter Erika göra en ny design till oss. Jag är nästan säker på att den kommer bli superfin! Kika gärna om på hennes blogg och släng iväg en liten gullig komentar!
http://eadressyr.blogg.se

/Ponyroyals

Dagens blogg.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------
FÖR ATT FÅR STÖRRE CHANS ATT VINNA! GÖR SÅ HÄR:
* Lägg till oss på blogglovin.
* Blogga om våran dagens blogg på din facebook/blogg/dayviews.

Dagens blogg avslutas imorgon klockan 19:00

/Ponyroyals


Grattis Grattis!

Dagens blogg blir Elina som bloggar på ponnyhastes.blogg.se! Du får en länkning i detta inlägget!
Stort grattis!

/Ponyroyals

Keelane 28/8 - 2011

Idag så trimmade jag honom i paddocken. Till en början så var han skitstretig och ville inte alls. Han bara sprang på. Men sedan så fick jag lite bra tips av mammsen, och då ni... KIIINGEN! Han blev asfin och gick klockrent. Lite stark i början, men sedan så gick det bort :) Jag galopperade några steg. Eftersom han inte byggt så mycket musker, eller ja... Han orkar inte bära sig så ville jag inte "pressa" honom. Men det gick kanoners det med!! :D Jättenöjd med hans insats och min med (a).

Fotade tyävrr inte idag :( Imorgon, måndag = Skola i 5  dagar, Buuh :( Men jaja!
Vinnaren av dagens blogg kommer snart upp ;)

/Linn

Brun Outfit.

Här är en brun outfit som jag gjorde och jag tycker om den (y'
/Hanna

dom kanske ?

Domma ridbyxorna är väldigt snygga tycker jag, men jag ska nog åka till charlies i morgon och ska jag prova ridbyxor för jag behöver ett par.
Men domma är snygga.
/Hanna

så bra (y'

denna låten är så sjukt bra♥
/Hanna

Dagens låt



Pray - Justin bieber

/Linn

Mini-tävling!

Kör en liten minitävling nu. Den går ut på att ni ska skicka in en bild till [email protected] . Bilden ska vara tagen på dig och din häst/ponny

Det ska vara en sån ful/omatchad bild. Typ, orange tröja, röda ridbyxor, svarta boots, beiga benskydd osv, ja ni fattar.
Tack för tipset Jenna.





/Ponyroyals


HOME SWEET HOME!

Är nu hemma från Alingsås! Det var verkligen varit "lärorikt". Jag såg båda mina dressyrtränare, Maria och Pernilla. Maria red sin egna häst och Pernilla en annan. Pernillas häst var bara riden 40 gånger, och startar nu 4-årschampionatet, dukigt! Bådas hästar var verkligen superfina. Såg även massa underbara snyggingar. Tog bara kort på Maria, eftersom vi skulle ju kolla på henne och hade inte så mtcket batteri kvar på kameran, typiskt mig haha!
Här är iallafall bilderna. Tyvärr så blev dom inte jättebra för jag hade ingen blixt så som skulle skrämmas och det är ju dock en liten digitalkamera... Men man ser ju vad det är för något på bilderna.... sån tur är xD



Haha, kom på att ni kanske inte vill se bilderna? Eller ville ni det? Säg till så kommer dom upp ;D

/Linn

Allingsås know!

Jag, mamma och syrran ska snart åka till allingsås för att kolla på min tränare som tävlar 4års championatet på sin häst. Det ska bli roligt, för jag har faktiskt aldrig sett henne rida sin ponny :)
Bilder kommer ikväll, får se om Nicke kanske är där (Y)

Så ingen mer bloggning för idag. Hanna håller säkert igång ;)

PS : Tack för alla fina och gulliga komentarer vi fått!

/Linn

hjälp ?

Jag ska köpa ett par nya ridbyxor men vet inte vilka jag ska ta, har ni några förslag ?
Jag ska prova ridbyxor på Charlies men tänkte okm ni har några förslag ?
:)))
/Hanna

Tillbaka..

Nu är jag tillbaka, har inte hunnit bloggat för 5 öre, men det ska det bli ändring på, min klass är verkligen jätte bra, världens bästa :*
Men jag har ridit Ipson och det har gått bra, och Lambada har jag gått med och det har ochså gått bra, idag har jag jobbat och chillat, imorgon är det Pay and Jump så jag ska fota men vill ni se bilder ?
På tisdag så ska vi tillbaka till Vaggeryd för att kolla henne igen och se om det blivit bättre.
finfina ponny, utan dig vore jag ingenting<3

/Hanna

Dagens blogg!



FÖR ATT FÅ STÖRRE CHANS ATT VINNA! GÖR SÅ HÄR:
* Lägg till oss på blogglovin.
* Skriv ut på din blogg/facebook/dayviews att du är med í dagens blogg. Länka även inlägget i din komentar så vi lätt kan hitta det.
* Komentera att du är med!

/Ponyroyals. Dagens blogg avslutas imorgon (27/8) klockan 20:00.

Svar på tal.

Frida Thorsen
Varför skriver aldrig Hanna typ ? Bara undrar asså :S

Svar: Jo, jag tror att många andra undrar det också. Hanna var väldigt mycket just nu. Så hon hinner tyvärr inte. Så just nu så är det bara jag som uppderar. (Som ni kanske märker). Men hon återkommer när hon har tid ;)

/Linn

ziju.blogg.se

Tävlar om måndagens blogg på ziju.blogg.se var med du också :)

/Ponyroyals

Cha cha bloggen! HAHAHAHA!!!!



/Linn

Lektionen för Mia.

Det gick super idag när hon tumkörde ♥ Hon sa att han var mycket lättare i sina sidor vilket är superbra! :) Filmade och fotade MASSA! Så kolla och njut på min prins ♥♥♥
Bilderna är ej redigerade!





























Har han inte blivit lite biffigare? ;) <3




Sista bilden, vad tycker ni? ♥
Filmen kommer em/kväll...

/Linn

Tumkörning!

Hej och god morgon på er alla!

Jag och mamma ska snart åka upp till stallet. Idag så ska mamma tumköra för Mia Söderberg. Mamma har bara tumkört för henne en gång innan, så vi får se hur detta går idag, men det kommer säkert gå bra... Hoppas jag ;)
Så idag så rider jag inte. Imorgon blir det en tur i skogen eller lite dressyr i paddocken, men vi får se vilket väder det är också.
Idag när mamma ska tumköra så kommer jag ta med mig filmkameran. Det är så bra för att man kan fota när man filmar också. Så det kommer både film och bilder. Jag vet inte om jag kommer att ladda in dom efter jag kommit hem eller ikväll. Men det beror ju också på om vi ska åka nån stans, eller om jag ska vara med en kompis! :)

Om ni undrar varför vi tumkör honom är för att få så mycket varation i sitt arbete!

/Linn


HELG!

Idag är det fredagsmys med my family. ASNICE ;p Men då så blir det väl inte så bra bloggning.
Helgens planer:
Fredag - Mys med familjen
Lördag - kompis?
Söndag - åka till allingsås och kolla på när min tränare tävlar!

Vad ska ni göra i helgen kära läsare? ♥♥♥♥♥♥
Kan man hitta finare ponny? Jag har svaret! NEJ DET KAN MAN INTE, ALDRIG! ♥

/
L.j

China och stallet.

Cyklade ju till stallet och hem idag, det var ungefär 2,5 mil allt som allt. Så imorgon så kommer jag säkert ha träningsverk i rumpan XD
Men ja, när jag kom upp till stallet så mockade jag och fyllde på nytt vatten i boxen, fyllde även hö och kraft foder.
Sedan så kikade jag på när Linn och Theresé red i paddocken :)
Efter det så hämtade jag in min skutt, han var full av lera. Han var rikigt dukig på det idag, även i manen hade han gnuggat in, dukigt Keelane ♥
Men men jag borstade han någotlunda ren iallafall. Sedan så var det hemfärd.
När jag kom hem så var pappa nere och hämtade china mat, tjingtjong ;) Nej, men det var supergott, och nu så sitter jag här med en underbar låt i öronen, nämligen MOVES LIKE JAGGER! Gó musik!


Absolut dagens låt, eller vad tycker ni?
PS: Glömde minneskortet till kameran hemma, men sån tur var så fick jag med mobilen, så tog några kort med mobilen, men ha överseende att det är mobilbilder!!!

Kommer ett inlägg från hjärtat sedan, om mina vänner! Eller blir det bra?

/Linn

*PUUH*

Nu så ska jag ner och ta på mig stallkläderna, sedan ta cyklen till stallet. Det är drygt 1 mil dit, så rikigt motion ;) Sedan så ska jag ju cykla hem också! Tar med kameran, fotar bara några bilder i gången eller i boxen :) Kanske även lite av min utrusting, borstar?! Vem vet? :O

Men nu så ska jag cykla iväg, brum!

/Linn

Inte bara "K"

Det var lite problem med dom TOP 5 bloggar jag läste, det kom visst bara upp Kenzas blogg upp. Så ja, jag skriver alla bloggarna i detta inlägget med hela blogg adressen, så kanske jag kan få till de ;)

Top 1 - Kenza - http://Kenzas.se
Top 2 - Foki - http://Fokis.se
Top 3 - Blondin bella - http://Blondinbella.se
Top 4 - Dressyrmupparna - http://dressyrmupparna.se
Top 5 - Alexandra - http://Kissies.se

Det var bloggarna ;)
Om någon undrar så gillar jag inte hästbloggar så mycket att läsa om osv. Utan ja, då mode bloggar. Detta är dom bloggarna som jag älskar !

/Linn



Träningen igår.

Hann tyvärr inte blogga något i går kväll, asså om träningen. Så jag gör det nu ;) Hade inte rikigt "data tid" då!

Ja, träningen gick skitbra. Vi tränade på att han skulle gå fram och när han gick fram så skulle jag försöka få honom att sänka huvudet/nacken. Och i slutet så fungerade det superbra! Jag är så nöjd att jag just valde den ponny som skulle bli min. För om några år så är jag nästan säker på att vi är i toppen om allt går sin väg ;) Men återgå till träningen. I början så gjorde vi rätt mycket galoppövningar i båda varven.

Mamma filmade, vill ni se filmen? Minst 5 komentarer i detta inlägget!


Sommar kom till mig nuuuuu ♥

/Linn

Bloggar jag läser - tidinställt!

Detta är dom "top 5" bloggar jag läser mest :) Sedan så läser jag ju såklart mina vänners bloggar, men detta är som jag älskar! ;D

Top 1
Top 2
Top 3
Top 4
Top 5

Vilka bloggar läser ni kära läsare? (:

/Linn

FÖLJ OSS!

FÖLJ OSS PÅ BLOGLOVIN FÖR ATT KUNNA FÖLJA OSS BÄTTRE! FÖLJ OSS HÄR!



/PONYROYALS

Rutiner innan och efter skolan.

Jag går upp klockan kvart i 7 på morgonen, går och tar på mig, sätter på plattången. Medans den värms så gör jag havregryns gröt.
1,5 dl havegryn.
3 dl vatten.
en skvätt salt.

Sedan så när den är klar så plattar jag håret, sminkar mig, bara mascara. Sedan så äter jag.
KLART!

Sedan så är det ju skolan, jag cyklar eller går nästan varje dag.

.

När jag kommer hem så tar jag en macka/frukt, efter jag ätit klart så gör jag läxorna, sedan så sitter jag vid TVn/datorn.

Sedan så är det "valfritt", kanske lite fel ord men...

Stallet... vid 5,6.

Hur ser eran dag ut innan och efter skolan/jobb? :)

/Linn

Träning!

Idag så blir det träning för Maria, igen! :) Film kommer, I promise you! Jag vet att jag har sagt "Jaa, idag kommer film"... Men det har nästan blivit att man har glömt bort det eftersom det är ju dock bara en dag mellan träningarna, oftast! :)
Men ja, film kommer... Vi håller just nu på med ett litet "protiekt" (stavning?). Asså med min och Keelanes träningar. Vi brukar oftast lägga upp träningen den gången jag tränade innan, eller ´hur ska man förklara? XD

Jaa, mer uppdatering kommer efter jag läst engelska!

Efter det så kommer det även mer bloggning :)

Hejdå.

/Linn

Länkbyte # 3

Gör ett länkbyte med DENNA BLOGGEN!  Gå in och kika läget lite vettja ;)

BLOGGEN HITTAR NI HÄR!

/Ponyroyals... 

Bilder alá Linn

Har nyss kommit in från att blivit fotad utav min kompis Amanda. De flesta är serriösa men inte alla!
OBS!OBS!

















Seriös bild va? XD

/Linn


Stallfri dag.

Hejsan på er alla!

Idag så ska mamma tumköra för Mia. Så det innerbär att jag har stallfri dag, så jag är med Amanda Möller just nu :)
Vi har nyss kommit in från att ha varit nere hos frissan, Amanda skulle klippa sig.
Vi ska just nu ta lite kort på oss själva som kommer att komma upp på VÅRA bloggar sedan.

PS: Imorgon så hänger Amanda antagligen med till stallet och fotar när jag rider. Så då kommer det bilder kan jag lova!

/Linn

Hiss!


En stor hiss till denna tröjan som jag har, för att den är inte alls dyr, den är skön och bekväm, även vääääldigt varm... haha svettas som en gris i den XD
Men en stor hiss till den iallafall...

Tänkte bara hissa något i detta inlägget ;)

/Linn


Morgon!

Nu så ska jag snart gå ut och ta min racer cykel till skolan ;) Idag så ska vi bara ha vanliga lektioner tror jag, så som matte, engelska, svenska osv.

En sak ni kanske inte visst:
* Jag älskar MATTE ♥

Haha, men nu så ska jag gå ut! Berättar om träningen osv när jag kommit hem <3

/Linn


jag är med och tävlar.

Jag är med och tävlar hos Nicholai : http://nicholaihollesen.blogg.se/2011/august/dags-for-ny-tavling.html#comment
Hoppas att jag vinner det skulle va sjukt kul !
/Hanna

förlåt mig.

Jag har varit jätte dålig på att uppdatera men jag har verkligen inte hinnit sitta vid datan nu när skolan börjat, Lambada har iaf varit jätte snäll att gå med och det går bra vi ska tillbaka nästa tisdag.
Skolan är skit kul alla är skit sköna.
Men nu måste jag äta sen blir det skolan, jag ska rida Ipson hela veckan så då kommer det lite utvärderingar.
Men vi hörs.
/Hanna

Hemkomst!

Nu är jag entligen hemma. Skolan var rätt chill ;) Vi började det första passet med att ha matte,no och sedan så skulle vi ha RAST! :D
Efter det så hade vi svenska och so. Sedan så skulle vi äta, det var potatis, fiskpinnar och smörsås. Fast det var inte gått, eller jo... Bara fisken!
Sedan så hade vi rast i 40 minuter. Efter det så gick vi ner till hästedalen, ett badställe. Så fick vi bada, och spela vollyboll bl.a! Kul! Fast jag badade bara :P Det var skit kallt i början. Men sedan så var det rätt skönt.

Sedan så fick vi sluta 30 minuter innan vi slutate i vanliga fall ;)
Så nu är jag HEMMA! Hem ljuva hem ♥ Jag ska snart cykla till stallet. Mamma kommer upp lite senare med transpoten, ska ju träna för Maria! :) Film kommer om mamma vill filma, och om jag får med mig film kameran!

Ikväll så kommer jag inte hinna uppdatera något! Men jag återkommer imorgon med kanske lite bilder/filmer. Håll utkik ;)

/Linn

Nu när vi inte bloggar så mycket så kan ni inte överaska oss lite? Typ sätta besökrekord eller nått? Haha, nej men jag skoja bara... men ni kan väl önska lite inlägg HÄR?

Plugg (N)

Jaa, mamma ropar om att jag måste göra läxan... Då drar det igång igen! Träning för Maria idag hemma i paddocken, kulit :)
Jag har engelska text, 10 glosor och matte. Så nu måste jag tänka XD 

/Linn

Ute på rast...

Har nyss kommit ut från klassrummet och sitter nu är i en bod tillsammans med en "kompis" ♥ Vi pratar och har lite allmänt chill. Innan vi kom ut så hade vi matte! Och innan det så sov jag? Skämt åtsido! Nej, men vi hade svenska innan matten, eller matten innan svenskan? Elleer ja, nått sånt va det!

Vi har 20 minuters rast och det ringer in om 10 minuter. Men nu så ska jag och min "kompis" prata lite hemlisar!!!

Chingeling!

/Linn

hinner inte..

Hinner inte blogga, måste äta och ta av sminket ochså, berättar mer om dagen i morgon..
/Hanna

- Check

Har just skrivit massa tidinställda som kommer att komma upp under 5 dagar framöver. Det kommer blandannat vara lite små "kluringar". Men mer säger jag inte!


Trött Linn efter en "hel dag" i skolan, gick ju upp tidigt också, suck...

/Linn

Hos Ida ♥

Heej!
Är nu hemma hos min kompis Ida. Vi har inte gjort så mycket. Skolan idag var chill. Vi pratade mest, vi hade även trä- syslöjd. Jag fick trä. Jag håller på med en spegel (Y)
Jaa, som ni märker så har jag inte möjligheten att uppdatera fullt ut. Men det hinner väl nästan ingen nu när skolan drar igång? Eller? ;o
Mamma tar och longerar Keelane idag. Imorgon så blir det träning för Maria klockan 19:00. Och på onsdag så ska jag kanske rida ut :)
Det var lite kort om vad jag har gjort idag :)

/Linn

Lite tidig

Mamma kom in och väckte mig klockan 7:45. Skulle upp och hinna platta håret som tar en evighet, konsigt XD
Jag drack idag en shake som bestod av mjölk, björnbär,banan och Óboy. Det var min frukost. Jag har på mig mina nya jeans idag som jag köpte igår :)

Lilla jag idag:


mjukis tröja - H&M

Jeans - H&M


Mascara - Kicks

Har även hårspänne...

/Linn

Maria-träningen!

Jag lovade ju er att berätta om träningen som var för Marizá! Jag red i 25-30 minuter bara för att han fick sååååå bra, så han fick det som en liten belöning :)
Det var väl det jag hade att berätta om träningen idag! :)

/LINN

Reslutat!

Mamma hjälpte mig.. kanske därför dom blev så bra? Eller kan det vara så??



/Linn

Med smak av ridskola...



/Ponyroyals

Fin ska man va! :D

Nyss kommit hem från träningen, sitter nu och fixar mina naglar inför skolstarten imorgon, fin ska man va ;)
Resultatet får ni sedan, även om träningen ♥

/Linn

Länkbyte

Länkbyte! :D


Gör ett länkbyte med Afrodite! Kolla gärna in hennes grymma blogg och komentera ! ♥

/Ponyroyals

Mina bästa minnen i sommar

Jag har hunnit med en hel del denna sommaren, så jag tänkte dela med mig av dom minne som jag har haft!



Vi var på Falsterbo i sommar, första gången jag var där i hela mitt liv, träffade bland annat Malin B och Minna Telde satt i sin stora hästbuss bakom oss i en bilkö, rätt coolt =)
Jag träffade även härliga Emmie och Michelle som dansade på stolarna XD


Bara någon vecka efter Falsterbo så åkte vi till Skara sommarland med mamma/pappas kompisars familj och en till familj, det var jättemysigt :)




Vi var och campade på Daftö camping i 2 dagar och 1 natt, det var jätteroligt, vi träffade även några andra barn som vi bodde granne med, vi var med dom hela kvällen :)



Träffat/ridit min förra ponny! Det var en underbar känsla, Lillen ♥



Våran blogg startades även i sommar! :D

/Linn


Vill ni se?

Blev bara en snabbis in till torp, jag handlade ett par byxor och en mjukis tröja, skitsköna var de båda!
Thihi, blev ett snabbinlägg. Men vill ni se byxorna och tröjan?

/Linn

Mobilbloggning!

Har just nu kommit fram till torp, det är skitmycket folk! Buuh! :( Men jaja. Vi ska nu gå in och kolla på lite kläder hos H&M och sedan Gina och lite andra klädaffärer, skor har jag redan, behöver ha lite underkläder också.

/Linn

Ända gången vi backar är ni vi tar sats ♥



/Linn

SEGT!

Nu är jag vaknen, haha. Klockan är 09:9. Jag måste ju "träna" på att gå upp lite tidigare än 10-11 ;) Varför då undrar ni säkert!Jo, för imorgon så börjar skolan, och det ska bli skiiiit najs! Få nya fröknar, övergald Linn? Nej, men det ska bli skitskönt! ♥
Bli roligt att ha lite nya rutiner eftersom vi slutar ju lite senare nu i 6:an!

Idag så ska jag in till torp IGEN! Fick några lappar av mormor, så jag ska in och handla in lite kläder som jag få ha imorgon! Thihih ♥

Sedan vid 16:00 så ska jag träna för Maria, så ja, måste nog åka nu om vi ska hitta nått som passar! Är ju väldigt kräsen av mig när det gäller kläder XD

/Linn

uppe med tuppen.

Ska åka iväg och jobba nu men jag slutar vid 15.00, så då kommer det lite inlägg om jag inte ska till stallet direkt (y'
Men som sagt jag bloggar mer sen, hejdå.
/Hanna

braaooo.

Det gick bra att rida Ipson han var snäll och så, Lambada gick jag med och det gick ochså bra, imorgon så ska jag jobba så kan inte uppdatera så bra,men vi får hoppas att Linn uppdaterar :)
Men nu ska jag chilla lite vid Tv hejdå.
/Hanna

Minna Telde

Jennifer om Gissa ryttaren!:
Minna Telde :)

Grattis! Det var du som gissade rätt!

/Ponyroyals

LÖRDAGS KVÄLL!

Idag (Lördag) så blir det barachill vid datorn/TV:n. Såklart med godis, vad brukar ni göra en lördags kväll?
Stallet/festa/mysa? (:

/Linn

Gissa ryttaren!


Den som gissar rätt först vinner en länkning! :D

/Ponyroyals

Uteritt med bäbis ♥

Idag så red jag och min syrra Wilma ut i skogen tillsammans med Mamma, mamma gick, Wilma red Wendy och jag Keelane. Det gick jättebra! Vi red barbacka, en sak som jag har en väldigt stor forbi av är när det kommer in hår på benen/låren från hästens päls, det räcker att jag bara tänker, eww! Hahah va jag är klantig XD
Men men, vi red en runda som vi brukar kalla Jesper. Man rider typ på en liten grusväg hela vägen, men om man tar extra rundan så rider man i tät skog. Men det är ju ändå massa berg/träd osv, men bara en liten "väg", haha kan inte förklara bättre x) Hoppas ni fattar ändå...

Så ja, det var dagens "ridpass".... Imorgon blir det dressyrträning för Maria Vikingsson, bilder kommer eventuellt! :D

/Linn


Har du sett? ....

..... herr kantarell?

idag så var jag och pappa ute och plockade lite svamp. Vi plockade vid ******. Mohhahaha, ingen, ingen får ta vårat ställe ;) Nej men, det var i en kohage, skitstor, så ja... Vi var ute i 2 timmar :) Och vi fick asmycket, stora var dom!
Där kommer en bild från när vi var hemma efter vi hade rensat (10 var dåliga)... :D

Mumms, då blir det kantarellmacka ikväll ♥





/linn


schtallet.

På med ridkläderna och ta moppen ut till stallet och rida och gå med finaste ponnyn :')♥
/Hanna

Mitt hjärta, min bästa vän o den enda som alltid förstår mig♥Älskar dig min fina♥
/Hanna

Baby you all i need.

Baby you're all that I want,
And love is all that I need,
And I found it there in your heart
Oh - once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feelin' down
nothin' could change what you mean to me
our love will light the way
Baby you're all that I want,

And love is all that I need,
And I found it there in your heart


Oh - once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feelin' down

nothin' could change what you mean to me

our love will light the way.



/Hanna

hmm ?

Undra om jag har blivit konstig, jag vill ha ------ HAAHHAHAHAHAHAHHAH...
/Hanna

Kavajer!

Tänkte Hissa/Dissa lite kavajer.
Hiss går till domma kavajerna jag tycker att dom är snygga ooch passformen verkar vara perfekt, jag har denna kavajen som är här -------------------------------------------------------------------------------------------------------->
Den är jätte skön och jätte snygg, passformen är perfekt !
Denna kavajen är ochså grymt snygg :
Det är mer en hoppkavaj men jag tycker att den är grymt snygg.
Denna kavajen är ochså grmt snygg :
grymt snygg !
Domma kavajerna är grymt fula :
Rutig ? NEJ tack...
Randig ? grmt fult...
Bruna kavajer är ochså grymt fult..
Men det är mina åsikter vad tycker NI ?
/Hanna

Cavallo ♥

Det var några läsare som ville ha reda på vilka stövlar det var jag skulle spara till, och det är Cavallo grand prix plus, jag vet att dom är sjukt dyra, men vad gör man inte för att vara "snygg" på tävlingsplatsen? Så där fick ni svaret, Cavallo stövlar ♥
Men ja, vi får ju lixom se också om jag hinner spara till dom innan den 3 september, för då ska jag tävla :D Bara kanske, det är DIV || men proppen har ju inte kommit ut än, och det är ju bara 2 veckor kvar, så det blir väl ingenting tror jag, Buuh! :( Men annars så kanske jag kan få låna någons :)

Blev ett litet blandat inlägg ;)




/Linn

Uppe med tuppen

Pappa kom in klockan halv 9 och sa att vi skulle åka upp till stallet för att ta ut Keelane. Men när vi kom upp så var han redan ute, jag bah: ÅHHHHH!
Så jag och pappa drog hem med bilen igen.
Och nu ligger jag här i sängen med datorn i knät. Pratar även med min bloggpatner Hanna :)



/Linn

sjukt skön låt.

/Hanna

Bildbomb på Bamsing!

Jag har världens finaste ponny och vi kommer aldrig skiljas♥♥♥♥
/Hanna

idag.

Idag ska jag :
*Va med Ebba.
*Rida Ipson
*Gå med Lambada
*Mocka och fixa lite
*Chilla
Vad ska ni göra ?
/Hanna

baraföratt.

Bara för att jag har tråkigt så blir det en bild på mig här på bloggen !
/Hanna

Jaooo.

Idag har jag vart med Ebba, det var super kul (som vanligt) HAHHAHAHAH EBBA you know :')♥♥♥♥
Jag har även ridit Ipson idag och det gick jätte bra, han var pigg och GLAD ! :)
Det låg typ grenar på marken och jag kom i trav och han tvärNITAR och jag menar verkligen tvärNITAR, hans bakben var där fram-benen var xd hahha. Men han är faktiskt rolig att rida för han kan gå i fom i skritten och om man skulle fortsätta rida han mycket i dressyren så skulle han nog kunna bli en fin dressyrheest :').
Jag fattar inte varför många "hästmänniskor" tycker att travare är fula och inte kan göra annat än att springa runt med en sulky bakom sig, men dom har riktigt FEL, för Ipson har ett hjärta av GULD och han är sjukt snäll och så.
Så jag tycker att dom som säger att travare inte kan göra något, ni har helt fel..
Lambada gick jag med och hon var jätte mysig och gick vid mig hela tiden och ville typ gosa, hon har en väldigt stor personlighet och hon är världens finaste ponny, hon har ochså ett hjärta av GULD.
Imorgon ska jag va med Ebba lite sen blir det stallet :').
Här är 3 bilder på Ipson och mig :)
Lambada♥
Ipson♥
/Hanna

Gymmet och stallet.

Idag så har jag både vart och gymmat på Tumlaren och sedan ut åkte och och min älskade pappa upp till stallet, men berättar om gymmet först ;)

Gymmet då;) Jag började med att gå på rullbandet, sedan så joggade/sprang jag i cirka 5 minuter, sedan så tränade jag mag- och ryggmuskler. Det var massa olika maskiner, thihihih (a)



Stallet: Jag hade åkt upp tidigare på dagen och släppt in honom så han var torr, det regnade ju som in i bomben. Men iallafall, så när jag kom in i stallet så låg han ner, killen♥ Det såg jättegulligt ut, men när jag uppnade boxdörren så gnäggade han och ställde sig upp ♥
Jag tog ut honom i gången och började med att plocka 2 fästingar, ew. Men jag borstade honom skinande ren. Sedan så tränsade jag honom och tog på linan, jag gick ut i paddocken, regnade lite bara. Så idag så blev det longering. Jag ville inte rida ut och jag red ju rätt hård igår ;)
När jag longerade honom så lyssnade han jättebra på mig. Han lyssnade väldigt mycket på rösten och mitt kroppsspåk.
Dutti polle.

Imorgon så ska jag rida ut med min syster som rider på Wendy, om vädret inte är allt för dåligt!

/Linn

Tankar och Åsikter

I detta inlägget så tar jag upp om särkerhetsvästen.

Det är en "skrämmande" syn att se folk som rider runt och tror att dom är coola för att inte bära väst. Tänk så här: Är man cool om man alrig kan gå längre? För man är funktionsskadad? Nej, tror inte det va?!
Jag tycker att man ska bära väst oavsett om man rider dressyr/hoppar. Men samtidigt så tycker jag att det är snyggare/bekvämare att rida utan väst. Men det är la bättre att rida än att åka i rullstol? Nu så kanske det låter som om jag är överdrivet nånting XD Men nej seriöst! Det är bäst att ha väst. Jag har sett på flera hopptävlingar "barn" som rider utan väst. Konstigt att man inte kan läsa i TR eller?

Vad tycker ni om ridvästar? Bär ni dom när ni rider?

..





/Linn


Dagen Hiss?

Dagens hiss diss. Rikigt äckligt fula om jag får säga så! Haha, jag skulle inte ens kunna kolla på den, ew.
Jag såg denna hjälmen första gången hos dressyrungarna.blogg.se


skulle ni kunna bära denna hjälmen på huvudet när ni rider?

/Linn

Dagens fråga # 13



Varför läser just du våran blogg?

/Ponyroyals

Bildbomb på Keelane # 1






( inte jag som hoppar honom)

(Jag hoppar)


















/Linn

Önskeinlägg # 1

vicky ♥ om Önskeinlägg?:
Har inte följt eran blogg så länge så kan ni inte
göra två bildbombar med era ponnyer? :)


Svar: Jovisst kan vi det :) Jag (Linn) lägger upp den när som helst och Hanna får göra det när hon har tid :)

/Ponyroyals

Önskeinlägg?

Är något just du vill läsa om på våran blogg? Det kan vi fixa, om du bara komenterar en liten sak så ordnar vi det ;)
Vad gör man inte för sina läsare lixom?

xoxo Ponyroyals

12 grader ?

Här hemma spöregnar det, och det är bara 12 grader ute ? Asså det är sjukt kallt :o
Men iaf så ska jag vara med Ebba idag och fota henne när hon hoppar Tara sen.
Sen ska jag gå med Lambada och fixa lite i stallet, och på MÅNDAG börjar skolan :)
/Hanna

Länkbyte

Tycker ni ska kolla in DENNA fina bloggen, dels för att hon är snäll och söt, också för att hon brukar komentera så gulliga saker!
FRITT FRAM!

/pOnYrOyAlS


Goder morgon <3<3

Jag har nyss vaknat til liv. Natten har inte varit så skön, har vaknat flera gånger osv :P
Mamma håller på att göra frukost där nere så jag ska väl snart äta antar jag ;)

Idag så ska jag rida Keelane, det blir en lugn skritttur i skogen eller på nån väg, barbacka tror jag :D
Ska höra ifall Linn Larsson vill med ut :D
Annars så får jag väl rida själv, inte mer med det!

Idag så är vädret inte på humör, det totalt spöregnar osv, så ja, men rida ut... Det ska jag ;) Får ju lixom bara ta på mig lite regnkläder, KLART!

Nej, men nu så ska jag chilla och bara vara myself, det är ju bara några ynka dagar kvar innan vi börjar, sorgligt :(

/Linn

Nyfikna?

Hahah, jag har ju helt glömtbort att berätta om hur träningen gick för Maria igår.

Jag började med att skitta fram i cirka 10 minuter och sedan trava och galoppera fram. Idag så var han lite trött så han testade miug för fullt, lille vän ♥
Han växte fast i marken, drog ner huvvet för att "klia" sig på benet osv. Ni skulle sett när han inte ville gå så när jag äntligen fick fram honom i trav så lunkade han bara på, som om ingenting har hänt, han är la för gó ? ;)
Så igår så fokuserade vi bara på tempot och att han skulle vara med mig på allt jag ville. Så ja, det var väl allt!

Vad brukar ni träna på när ni ska iväg och träna?


/Linn

"Skönhets behandling"

Kände just idag att jag behövde "pyssla" om mig själv lite, så just nu sitter jag med hårinpacking och har mörkt mina ögonbryn, haha... Dom var ju typ helt vita så man såg dom ju knappt XD Men jag är skitnöjd över dom nu, thihih (a)
Så ja, jag ska även snart gå och ta på mig lite nattkläder, eller ja, nattbyxor, sitter bara med nattlinne och trosor ;)



Ögonbrynen ser mycket mörkare ut på kortet märkte jag. Kanske kan bero på att det är väldigt mörk i mitt rum just nu ;)

/Linn

Jag är med och tävlar om en design hos JBELES.BLOGG.SE

Tävlar med hon här bilderna (:







/Linn

dead...

Jag är helt dööööd...
Gick upp vid halv 9 och åkte till Lambada och släppte ut henne i hagen sen åt jag frukost och lite sen började jag jobba vid 11 och jag jobbade till 19.00, puuhh helt slut är jag, efter det åkte jag till stallet och borstade Lambada och gick ut och gick med henne och så mockade jag och fixade lite,sen kom jag hem och åt lite och nu chill vid datan.
Vad har ni gjort idag ?
/Hanna

Dagens fråga # 12




Vart bor ni?
Hur gammla är ni?
Varför läser ni våran blogg?
Vad heter ni?


/Ponyroyals

Moves like Jagger.

På högsta volym i öronen just nu ;)



/Linn

I'm Looking at an Angel.


MY ANGEL♥
/Hanna

Ute bra, inne bäst.

Nyss kommit in från en rikigt utedag. Jag har hjälp mammsen med tomten, bärt sten, kört grus osv.
Vad gör man inte för pengarnas skull? Thihihi ni vet inte vad jag ska spara till, lallalalalalall. Nejmen, jag ska spara till ett par ridstävlar, så om ni undrar varför jag inte har några ridstövlar på mig när jag rider så är det för att dom är sönder ;)

//Linn

Hackamore.

Jag har testat Hackamore på Lambada och hon funkar jätte bra på det, hon tyckte det var väldigt behagligt och hon var väldigt nöjd med det, när jag var i Ullared så letade jag efter ett Hackamore men det fanns inte det så det var lite synd, men Lambada passar bra på Hackamore eftersom hon inte är stark, för hon är väldigt känslig i sin mun.
Är det någon av er läsare som rider med Hackamore, funkar era hästar bra med det ?
Om jag skulle köpa Hackamore så skulle ja köpa utan kedja.
/Hanna

Hiss/Diss

Dagens Hiss går till detta lackade Dressyrträns, jag tycker att det är stilrent och väldigt snyggt !
Dagens Diss går till detta ostilrena ROSA träns, det är det fulaste jag sett, asså ett ROSA träns ?
/Hanna

Lillipilli ♥

Om ni undrar över rubriken så är det Lillen smeknamn. Jag och Theresé brukade kalla honom det, gulligt.
Idag så ska min lilla syster rida honom klockan 11:00. Så om cirka 1,5 timme. Ska se ifall jag kan få hoppa upp lite så slutet, min lilla plutt ♥
Kameran hänger med såklart, om vi rider i ridhus så blir det nog inga bilder men film :D

Brukar ni rida era sålda hästar?




/Linn

To Day.

Idag så ska jag jobba till 19.00 och sen ska jag till stallet och gå ut och gå med Lambada, mamma ska ta in henne lite tidigare idag typ vid 17.00. Idag så var jag och tog av henne bandagen och det såg fint ut under, men hon va lite varm på ena benet och det är inte så bra för då kan hon få inflamation men jag är inte säker eftersom jag var väldigt kall om mina händer, men vi ska iaf titta på det sen.
Hon blev jätte glad att få komma ut i sjukhage idag eftersom hon stog inne hela dagen i går (boxvila), men nu ska hon stå i sjukhage i 2 veckor så ska vi tillbaka på en tisdag.
Det kommer upp lite tidsinställda inlägg från mitt håll idag eftersom jag inte kan blogga förens i kväll.
Men ni får ha det så bra !
/Hanna

Mot stallet.

Nu så ska jag och Mamma åka upp till en överfin ponny, Keelane. Jag ska ju träna för den bästa tränaren Maria (Y)
Mamma filmar/tar kort, måste åka nu! ♥

Hej då!

/Linn


51 prenumeranter!!!

WIIIIIE! Över 50 gränsen, ni är bääääääst! ♥ Vi säger så här: när vi nått 60 gränsen så gör vi en videoblogg ! ;)



I love you, dear blog readers

/Ponyroyals

Byta ?

Detta pannband verkar det som om ALLA storbloggare Hissar, det är jätte snyggt och jag har ett sånt själv,som ni ser här på denna bilden, jag funderar på om jag ska sätta det på dressyrtränset eller om jag ska ha kvar swarovski-pannbandet, för just nu har jag detta pannbandet på mitt ledar-träns, men vad tycker ni ?
Ska jag ha kvar det på ledar-tränset eller byta detta pannbandet till dressyr-träset?
Swarovski VS Sattlerei Otto Schumacher

Här är en bild på Lambada med detta pannbandet :
/Hanna


BAD!

Idag så får jag inte sitta vid datorn från klockan 10:00 till 17:00. Så jag kommer att göra tidinställda till er, hoppas det går bra ändå ;)
Idag så ska jag ju rida för Maria. Jag åker upp till stallet vid 18:00 är är inte hemma förän 20:30. Så ja, bloggkvällen är väl inte helt förstörd eller ?! Haha


Lillen och jag :')

/Linn

Nån mer än jag ?

Nån mer än jag som älskar domma pannbanden ?
/Hanna

lallalalalalala.

Har inte någon blogglust alls, men idag har jag inte gjort så mkt varit i stallet typ HEEEEELAAAAAAAA DAN och klippt mig.
Bloggtävlingen kommer att komma upp imorgon om jag hinner jag ska nämligen jobba då.
/Hanna

Hiss!


En stor hiss till dom swarovskipannband som har stora stenar, jag har själv ett fast med små stenar till vardags, jag tycket de é stilrenare, HÅLLER NI MED MIG ELLE??

/Linn

Vill du gästblogga hos PonyRoyals?

För att det ska bli så mycket variation i bloggen så tänkte vi ha en gästbloggare i veckan, så ni som vill så är det fritt fram till att gästblogga. Du skickar ditt gästbokinlägg till [email protected] så kanske just ditt inlägg hamnar på bloggen här?
PS: Det måste inte vara hästintresserade!

/Ponyroyals

Veckoplanering.



/Linn

Vad hände där igentiligen?


Hittade en jeansridbyxa från john whitaker i en butik på nätet? Jag tycker själv att dom är gräsligt fula, vad tycker ni?

/Linn

Har några missat?

Det verkar vara några som har missat att swarovskitävlingen är avslutat! Det kommer upp en ny tävling ikväll, men den avslöjar HANNA! ;)

håll utkik (;

/Linn

Vilo dag för Keelane

Nyss kommit hem från stallet. Idag så får han vila. Jag hjälpte även Wilma lite med Wendy och tittade på när Linn red Fender!
Jag borstade oc plockade fästingar på Keelane. Jag pussade honom också ;)
Imorgon så ska jag rida för Maria. Tid vet jag inte. Mamma filmer och tar lite kort! :)
Så ja, det var väl det jag tänkte skriva i detta inlägget XD

Har ni veckoplaneringar för era ponnysar/hästar. Hur lägger ni upp det isåfall?

/Linn

Hej!

Nu så har jag precis blivit klar med mormors lägenhet. Jag har städat den. Så jag tjänar lite månadspeng uan henne när jag städar. Jag städar en gång i veckan!
Men innan det så kom jag hem från torp. Ni vet det körcentret jag pratade om igår ;)
Jag hittade faktiskt ingenting till mig, men på hööks så köpte jag bara ett swarovkipannband till den lyckliga vinnaren av utlottningen SIGRID!

Idag så ska Keelane vila, han gick så såååååå bra igår. Jag vet att inte filmerna kom upp här på bloggen, men jag var så frukansvärt trött. Så jag ska klippa lite i den och sedan så kommer den!
Ikväll så ska jag blogga mer. Jag har inte hunnit blogga så mycket nu under som senaste dagarna, men jag vill ju försöka ta vara på alla dagar/timmar/minuter till nått som behövs göra. Jag har ju också varit iväg och tränat nästan varannan dag nu det sista.
Men nu så ska jag ladda in videosarna och sedan blogga massor!!!

Håll utkik, en tävling kanske kommer upp ikväll? Vem vet?

/Linn

äta bör man annars dör man !

Kom precis hem från stallet har mockat och fixat lite ska äta nu sen tillbaka till stallet och sen klippa mig, sen blir det att gå ut och gå med Lambad.
Vill ni höra hur det var med henne eller inte, om igen vill veta är det bara onödigt att skriva.
Men vi hörs sen ikväll :)
/Hanna

...

♥♣Har väldigt mkt att berätta men det får vänta för nu ska jag till stallet...
duärheltunderbar♥♥♥
/Hanna

Tandläkaren och torp! xD

Imorgon så ska jag gå upp klockan 8:00. Jag ska till tandläkaren klockan 9:00 sedan så åker jag,mamma och syrran till Torp. För er som inte vet vad det är så är det ett stortköpcentrum!
Jag ska bl.a handla swarovskipannband, och lite kläder, jag har ju faktiskt inte köpt någonting till mig själv under hela sommaren, hur gick dt till ?

Vad har ni gjort under sommaren ?

/Linn

Träning hos Maria!

Idag så tog jag och mamma transporten hem till Maria. Jag började med att skritta fram i 10 minuter. Sedan så travde och galopperade jag fram. Det gick galant!
Sedan så fick han en liten skitt paus i 3 minuter ungefär.
Efter det så började jag i skitt och gjorde massa övergångar till trav. Det gick också bra efter ett litet tag ;)
Sedan så travade jag ett helt varv med lite volter,tempoväxlingar osv (: Det gick också bra. Efter det så skittade jag med lite halvlång tygel för att pusta ut. Det är hård tr'ning vettni ;)
Men det är så roligt för att han försökte testa mig lite genom att dra ner huvet, eller växa fast i marken utan att röra sig en centimeter, haha!
Men tillslut så fick jag fram honom och vi började slipa lite på hans form. Det gick sådär till en början, men i slutet så var han som en ängel, jag hade ingenting i tyglarna och han lyssnade super bra på alla mina singnaler som jag Jag tror jag red i cirka 45-60 minuter.

Utvärdering av passet: det får 8/10.
Wilma filmade, tyvärr så glömde Sigrid kameran hemma hos sig. Men på torsdag så ska jag träna igen, så då kan jag kanske fjäska till mig några kort så ni får se på min skönhet <3

Men nu måste jag fara ner till badet (badkaret). Det ropar på mig! ;)
Filmerna kommer sen! I promise you!

/Linn

Svar till Johanna <3

  johanna :) om Idol bild.:
Hej , har en fråga till er . Kan ni inte har fler tävlingar där man kan vinna swarovski pannband?
Skulle va jätte roligt :) <3

   Svar: Visst kan vi det :) Vi har massa bloggtävlingar/utlottningar till er! Även fina priser! :D
   Men vi vill inte avslöja nått ännu. Men det kommer upp en ny bloggtävling snart! Så håll ut!


   Hoppas du blev nöjd med svaret.

   /Linn

Väljer ut 5 frågor.

Om ni skulle vilja veta något mer om mig (Linn) så kan ni fråga i detta inlägget. Jag ger 100% ärliga svar. Ni har fram till klockan 22:00 på er!

KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!



SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SERIÖS ASSÅ ! XD

/Linn


Idol bild.

" Jag gjorde en idol bild till dig för att jag  tycker att eran blogg är bäst. Jag tycker om dig jättemycket och hoppar att du och Keelane ska nå toppen. Kram Lisa :) "



Svar: Tack så jättemycket Lisa. Va roligt att du gillar våran blogg, kul å höra! ;)

Till er alla andra: Omdu har fotat oss på nån tävling eller nått, skicka gärna bilderna till ponyroyals@hotmail

/Linn


Morsning korsning

Har nyss vaknat. Skööönt. Haha, mamma berättade att jag hade yrat runt på nedervåningen inatt. Varför vet varken jag eller hon.
Hon ska snart gå ner och fixa lite frukost, mumms ♥
Idag så ska jag träna för Maria klockan 19:00. Mamma tar med sig film kameran och Sigrid hänger troligtvis med om jag får tag på henne :) ROLIGT!
Under dagen så ska vi åka till Lysekil och lämna av min bror hos Farmor. Och sedan så ska jag fixa kaninerna. Nått mer ska jag nog inte göra, ivart fall jag kommer på (;


Idaag!

Idag ska vi till Ramkvilla med Lambada och vi åker vid 12 härifrån så det blir det blir inte så mkt bloggning idag förutom ikväll men ni får ha det sååå braaa :)
/Hanna

VARNING !!!

LILLA EDET!! HÄSTAR SKURNA! Sprid vidare detta då häst blivit kraftigt skuren i underlivet idag måndag, håll koll på era hästar även den minsta hästen har blivit skuren på bakbenen o i ansiktet! SPRID DETTA SNABBT!
/Hanna

Vinnaren


Här ´är vinnaren av det otroligt fina swarovski pannbandet. Hör gärna av dig så det blir rätt färg och storlek :)

/Linn

KLAR!

Guuuuuud, vad ovanligt det är med lite längre naglar. Jag är supernöjd över resultatet. Vad tycker ni?



/Linn

Chaio!

Hello på er alla! Jag har nyss kommit hem från Linnéa och vi var i hamburgsund och kollade runt lite. Jag handlade lite lösnaglar, tihihihi. Inget annat, jag måste ju spara alla mina pengar till ridstövlar, mina gick ju sönder :@
Men ja, vi spelade lite kort och spelade Wii. Kul! Idag så tog mamma Keelane för jag var hos hemme hela dagen. Hon berättade att hon hade longerat Keelane i paddocken och det gick jättebra, dutti polle ♥

Jag ska just nu sätta på mig naglarna och sedan blogga osv (:




Vart dom inte snygga?
Vad har ni gjort/ska göra idag?

/Linn

Mot Linnéa.

Skall till Linnéa idag. Jag skulle vara hos henne klockan 12. ´Hon skulle ringa ungefär 10  minuter innan, för jag ska ta med mig Tuss (kaninen) så ska jag para ihop honom med hennes "sto". Så vi får hoppas att hon blir dräktig :D Men det är ju inte säkert än. Men hoppas.... Vi hoppas det ♥
Woops, måste ta på mig... Bloggar inte mer idag, utan sedan nör jag har kommit hem från henne eller stallet :D

KramLinn

Dagens planer.

Hej! Jag har nyss varit nere och ätit frukost. Jag åt min havegryns gröt, såååååå gott ♥ Gillar ni gröt?
Jag loggade in här och kom nästan i chock tillstånd. Vet ni varför? Joför att ni är ju helt grymma på att komentera!
Men återgå till dagen. Jag ska ta en tur i ut i skogen idag, mysigt. Ska se om nån vill med? Linn? Tess? Sigge?
Imorgon så ska jag kanske rida för Maria eller så blir det på onsdag. Roligt :)
Men sedan så vet jag inte vad jag ska göra. Ska se om nån vill vara med mig idag :D

Vad ska ni göra idag kära bloggläsare? :)

/Linn

Ni är Grymma!

Kan bara säga att ni är grymma, kommentarerna rullar in och många besökare fortsätt så.
Lambada var hur pigg som helst och typ taktade och gick ner i dikerna och sparkade backut, men jag red lite på slingan och det gick bra förutom att höll på att fjanta sig och så :).
Men imorgon så åker vi till Vaggeryd och ska kolla det med benen, för jag känner att det är något, så det är bra att dom ska kolla upp det, hon är inte halt så att det syns nu, men jag känner att det är något, för hon har inte sånt steg annars.
Men jag har 2 bilder som är bra, om ni vill se dom andra så får ni kommentera.
Vi var tvungna att gå in i skogen för Claaes körde, så då fick vi stå och vänta lite.
/Hanna

En tävling som varar hela livet.

Det var Bohuscuper 2009 där jag med Lilla Grå. Vi var endast tre i laget, och det var Linn Jönsson (jag) - Lilla Grå   Therese Hägglund - Barifay ox    Julia Lundgren - Niels
Jag red fram och det kändes väl okej.
Jag red in på banan och jag minns att han kändes superfin. Jag tänkte bara hela tiden, blågul rosett ska hem tyvär 1477436356564 gånger i huvudet. Jag kommer ihåg att jag red ut och nästan fick glädjetårar i ögonen. Och sedan så vann jag den klassen. Min första placering nånsin också vinner jag, sjukt!
Sedan så taggade jag om till nästa klass (lagklass). Jag red som en IDIOT inne på banan, han dog nästan, men runt kom vi. Jag kommer ihåg att Emma Alexandersson sa att hon hade en överasking, men vad det var, det fick jag höra i högtalarna. Jag VANN IGEN! Jag var helt överlycklig, vi var ju endast 3 i laget, men vi kom iallafall 2:a.. inte illa det :D
Sedan så åkte vi iallafall hem. Det var då allting började.

På vägen hem: Jag sa till mamma " ska vi kolla till honom? Han känns orolig!"
Vi stannade vid sidan av motorvägen, och då visar det sig att vi hade fått punktering på högrdäcket. Så vi körde bara på fäljen, klart att det var obehaligt för honom. Vi lastade iallafall ut honom på motorvägen och fick tycka på trekanten i bilen. Jag gick och lugnade ner honom vid sidan av alla bilar. Tillslut så stannade det en snäll dam. Hon sa " Min man är på väg, han har massa saker så vi kan sätta på extra däcken"
Så han kom. Nej, då visade det sig att extra däcket inte hade nån luft, så fick körde med punkat på transporten i 1 km. För han sa att det fanns en bensinmack 1 km bort. Men då var deras pump slut! Maximalotur kallas det elle??
Så mamma ställde sig och grät... Sedan så kom det fram en snäll "gubbe". Han sa " Jag bor där uppe (han pekade påå ett hus) ni han följa efter mig för jag har en bra pump som vi kan pumpa med". Så vi följde efter honom. Men då körde vi förbi det huset, och mamma ´bara " Håll ihop nu ungar det det inte händer nått"...
Man vet ju inte... så kom vi fram iallafall till hans hus, det var ju inte en fin syn jag fick. Hans hus var uppstuttat med en husvagn så inte taket skulle rasa, osv. Hur kan man bo så? XD
Men han var ju jätesnäll, men vi visste ju inte! Kände honom gjorde vi ju inte heller...
Så han fick faktiskt mina blommor jag hade vunnit på tävlingen som tack. Vi vi kom hem klockan 12 på natten till stallet.

Samma dag så hände en tragisk olycka med en av hästarna i stallet. Det var en klubbhäst. AmandaH (min kompis) dom skulle på toaletten, så dom stannade vid torp, men han fick panik, så han hoppade över frambommen, och sedan med bakbenet mellan mellanväggen tillslut så fick han sån panik så han slet sig och slängde sig ut ur framdörren (ryttardörren). Så han fick stå på Skara hästklink i 1 mån tror jag.

Så ja, både misslyckad dag men även en tur jag med själva tävlingen (:

Det var en tävling jag kommer att minnas förlivet. Vad var erat bästa tävlingsminne? (:

/Linn

? VS ?

Hittade men bild från den 8 mars, det var då du kom hem till mig ♥ Jag minns hur det var, en superstolt ägare, och stolt häst. Det första kortet.
Jag tycker även att han har förändrats väldigt mycket, blandannat färgen och settet.

Första dagen
VS
Nu



VS



Vad tycker ni?

/Linn


Tävling!

Tänkte göra som en liten deal. Den som komenterar i detta inlägget som nummer fem får gästblogga hos mig!
Lycka till!
PS: Inga andra komentarer i detta inlägget tack (:

/Linn

Är på hugget!

Jag är topphumör, jag kommer att göra lite "tävlingar" här i bloggen ikväll! Måste äta, håll koll ;)

KramLinn


Utlottningen avslutas!

Utlottningen av swaroviskipannbandet är nu avslutad. Jag kommer att lotta ut en vinnare, jag kommer att kontakta vinnaren via din mejl som du förhoppningsvis komenterat med :D
Jag lottar ut vinnaren imorgon. Jag kommer då att fråga vilken storlek, färg osv du vill ha :D
OBS!
Det var vissa som trodde det var äkta, men tyvärr :( Det är det inte!

/Linn


*Blink*

Jag skrev i föregående inlägg att jag skulle iväg och träna för Maria. Och vi åkte till Maria och lastade ur. Sedan så fick Keelane syn på Pelle, han är en hingst. Jag tror att Pelle kände av luken av Keelane att han hade varit hingst innan. Så han sprang ju runt i sin hage och bockade osv, och Keelane blev lite uppspelt själv då. Men efter 5 minuters gående (från marken) så hoppade jag upp. Maria tog in Pelle så han inte skulle hitta på nått! Man vet ju aldrig med hingstar ;)
Jag började rida, och jag kände att han var mjuk i sidorna och även väldigt lydigpå min röst. Jag började trava, samma där... Lydig och mjuk, jag tänkte..
- detta ridpasset kommer jag inte glömma.....

Och det var ju sant, det gick kanoners, vi har börjat träna lite på formen nu eftersom efter en veckas arbete med lydnaden från både marken och uppe på hästryggen så kan vi ju öka målen med honom. Man får ju lixom höja målen om man är framme vid det målet man hade innan. Så nu är det form som gäller! :D
Nej! Nu tappade jag bort mig igen *suck*. Återgå till ridpasset. Det gick super. Vi tränade på massa tempo, övergångar och lite volter och mina händer. Jag blir gärna lite flaxig, men det håller på att "gå ur mig" nu. Brabra!
Jag red i cirka 1 timma tror jag ;)
Mamma filmade tyvärr inte :(

Jag följde även med Sigrid på hennes träning med Funny, det såg jättefint ut!
Nästa gång jag ska träna ( på tis/ons) så ska hon med mig till Maria, hon kommer att fota :D Kulit <3

*blink*

Hoppas ni orkade läsa allt.

Kram Linn

Lilla Grå

Lilla Grå är en bponny valack född -95. Han är 115 cm i manhöjd och super snäll. Han har gått MSV B hoppning med föregående ägare och Lc dressyr. Han har hjärtat på rätt plats verkligen. En ponny man kan lita på till 99 %, då han kunde sprakas i boxen. Jag har själv tävlat Lc+5 och kommit 2:a i hoppning och utbildat honom själv i dressyren. Vi var jättenära på att kvala till SM. Men tyvärr så tog våran resa slut för fort tyckte jag, men så är det väl alltid?
Ni kanske känner igen mig från en liten del av ponnyakuten. Det var så att vi sökte till ponnyakuten då kan sparkas och bits i boxen, han bet mig i örat en gång så det blev svullet. Men tyvärr så kom vi inte med till ridlägret.





Det var lite om Lilla Grå eller Lillen som han kallas, om ni undrar så är han inte min ponny längre tyvärr, Yvonne äger honom nu :D

/Linn


Lillen filmen :D

Red ju lillen lite idag. Det gick väl bra. Jag har inte ridit honom på ett halv år. Så ja... (Jag vill inte ha några komentarer om att jag är förlång, dom raderas omeldelbart!!!)



/Linn


Hiss/Diss

Dagens Hiss går till Mia's shabraken jag tycker dom är jätte snygga och passformen är verkligen perfekt.
Dagens Diss går till Hello Kitty shabraken och kavajerna , jag tycker att dom ser barnsligt ut.
/Hanna

Keelane första gången i hagen.

Jag har nu suttit och laddat in massa bilder från första dagen i hagen för honom på stall Säm. Han gillade värkligen att springa runt. Kolla hans ögon, dom är fulla av glädje, roligt han hade... NI SKULLE SETT!









(Mobilbilder)

/Linn

Intensiv träningpass!

Yvonne (Lillen ägare) sov här idag då hon inte hade nån bil igår. Så vi åkte upp till det stallet och stog i innan Säm. Jag red Lilla Grå (min förra lilla bponny). Det var skitroligt. Han var super gullig för han ville ju bara göra mer skolor osv hela tiden. Så när jag skulle svänga så gjorde han öppna 3 steg och sedan svängde för att tyckte att det var så kul! :D Sötnooos. Jag skulle rida han nån mer dag Yvonne om jag ville!
(mamma filmade) det ommer upp ikväll :D

Och nån dag i veckan så ska Helena Göteström komma och hämta mig så ska jag få rida hennes storhäst Nala. Jätteroligt! Så det blir väl nästan olika stall hela veckan XD

Och nu så ska jag ner och äta lunch för sedan så ska jag upp till Keelane och iväg och träna för Maria. Thihihi, blir ju nästan en hel hästdag. Ska fråga ifall mamma kan filma och kanske ta några kort!
Men annars så får ni "leva" med filmerna från Lillens ridpass!

Vill nån att jag ska skriva lite om Lilla Grå "Lillen" i ett seprat inlägg så kanske ni kan få lite mer humm hur han ser ut osv (:

/Linn

Dagens Fråga !

Vilken gren tycker ni mest om ?
Hoppning,Dressyr,Fälttävlan,Trav,Galopp,Gymkana ?
/Hanna

chill..

Är hemma hoss farmor och farfar nu, så jag kan inte blogga så mkt för jag har inga bilder på denna datan, men när jag kommer hem då blir det mycket uppdatering!
Ni har blivit kungar på att kommentera nu (y', om ni kommenterar så levererar vi !

Igår så shoppade jag och johanna, det blev mkt snygga kläder, vill ni ha kort på dom ?
Sen i stallet så red jag ut och jag travade och galopperade och hon var inte halt ( veterinären har sagt att jag ska rida innan vi kommer tillbaka, men inte på böjda spår). Men det är som hon är stel i höger galopp, för hon sträcker inte ut det frambenet som hon brukar göra så jag ska fråga om det.
Men hon var jätte snäll ! :)

Men vi hörs sen när jag är hemma.

/Hanna

Träning imorgon :D

Imorgon klockan 17:00 så ska jag vara hos Maria Vikingsson. Jag ska träna igen, kulit ♥
Bilder kommer kanske... Lovar inget :)

Kram Linn

Tävling/Keelane

Idag så var jag med Linn larsson på tävling. Jag ställde klockan på 7:00. Så ringde den. Men jag råkade ställa den en timme tidigare än vad jag behövt. Så tog jag på mig och åt frukost osv. Sedan så börjar radion slå på. Jag tänkte " Nej nu spökar det igen" (det har spökat flera gånger, pappa har till och med sett skuggor). Men så stängde jag av den. Men sedan så visade det sig att det va ett alarm på. Så klockan 8:00 så skulle den sättas igång XD Knepigt!
Men Linn kom iallafall och hämtade mig.

Åkte bil i 2 timmar -.-

På tävlingen:
När vi var framme så gick jag och Linn och anmälde att vi kommit, sedan så gick vi och kollade på lite ekipage och hängde med andra tävlingsryttare. Bl.a Sassa.

Klass 1 (Lb:1): Hon red fram. Till en början så gick han lite slappt, men sedan så fick hon upp formen och han trampade under sig mycket mer, snygging ;)
Väl inne på banan så gick han super. Inga större missar. Hon fick 68 %! Så hon fick gå in på prisutdelning, hon kom 3:a :D
Grattis <3

Mellan klasserna: Så hängde vi med Sassa ännu mer och satt och fika lite. Sedan så ringde hennes mammas telefon. Hon hade den i sin ficka. Och det var en som heter Sandra som har en ponny som kallas Bero. Hon sa att Fender hade vänt sig i transporten. Så vi kutade mot transporten där han stog och kikade ut över lämmen så glatt. Sedan så betade vi lite med honom. Vi ställde in honom och då så var han jätteorolig, han bet på bommen, stampade med benen osv.
Så vi åkte ju direkt. Fast hon red en klass till, men där gick det inte så bra, men jag orkar inte sk´riva om den klassen ;p

Hemfärd i 2 timmar.

När vi var framme i stallet så stog min syrra och mamma och tränsade Wendy, syrran har nömligen blivit skötare till henne, gulligt ♥
Mamma hade redan borstat Keelane, tack mammis <3
Jag longerade Keelane i paddocken idag, jag tränade på att han skulle ha fokus på mig, så jag gjorde väldigt mycket övergångar osv. I slutet så gick det jättebra! <3
Sedan så gick jag in med honom så fick han lite godis, mumms ♥
Sedan så myste jag med honom och sedan så fick han gå ut i hagen och vara "fri".

Det var lite om min dag. Vad har ni gjort idag käraläsare?

/Linn

Svart/guld outfit

Om jag skulle haft gött mé pengar så skulle jag lätt köpa denna outfiten, sjukt snyggt! Nån som håller med mig? ♥



Mumms <3

/linn

Lycka till?

Nu så ska Linn snart in på banan, lycka till vännen <3 Hon ska in på sin LB:1, klockan är runt 13 tror jag? ^^ Hon ska även in och starta LA:1 klockan 15:20. Lycka till där med, jag håller tummarna och tårna  ;)
(Mobilbloggning)

/Linn

Min älsking ♥

Det enda som kan skilja oss åt är döden ♥
Till dig <3

/Linn

Love.

Love of my life, my soulmate 
You're my best friend 
Part of me like breathing 
Now half of me is left

I don't know anything at all 
Who am I to say you love me 
I don't know anything at all 
& who am I to say you need me

Color me blue I'm lost in you 
Don't know why I'm still waiting 
Many moons have come & gone 
Don't know why I'm still searching

Don't know anything at all 
& who am I to say you love me 
I don't know anything at all 
& who am I to say you need me♥
/Hanna

lite om mig.

Hur började det:
1. På vilken klubb började du rida?: Vetlanda Ortens Ryttarförening
2. Vem gjorde dig till den ryttare du är idag?: Min tränare Christina Pettersson
3. Vilken häst har lärt dig mest?: helt klart Lambada, har lärt mig sjukt mkt på henne.
4. När började du tävla högre än klubbtävlingar?: typ 2008 när jag fick Lambada.
5. Vilken häst har du mest placeringar med?: Ingen, har aldrig kommit på placering med Lambada än.

Dressyr:

1. Vem är den mest utbildade häst du ridit?: hm, jag vet faktiskt inte.
2. Vilken häst har du din högsta dressyr placering med?: Ingen.
3. Vad är det svåraste program du ridit?: Tävlat LB:1.
4. Vad tävlar du för klasser?: Lb:1
5. Vad har du tagit för placeringar i år?: Ingen.

Hoppning:
1. Vilken häst har du hoppat högsta enkelhindret med, vilken höjd?: Melodie (120)
2. Vilken häst har du hoppat högsta banan med, vilken höjd?: Vet inte.
3. Vad tävlar du för klasser?: Lc
4. Vad har du tagit för placeringar i år?: Inga

5. Klubb föredra du att tävla hos?: vet inte.

Häst:

1. Vem är den hetaset hästen du har ridit ? : Måste vara chapman (ebbas ponny), har inte ridit han mer än 1 gång typ i en kvart.

2. Vem är den starkaste hästen du ridit?: vet ej.
3. Vem är den minsta hästen du ridit?: Peggy, tror ja.
4. Vem är den största hästen du ridit?: Ipson tror ja.
5. Vem är den häst du tävlade först i dressyr?: Palomas Pepsi.
6. Vem är den häst du tävlade först i hoppning?: Vet inte.
7. Vem är den häst du tog din första placering med?: Vet inte.
8. Vem är den häst du tog din senaste placering med?: Ingen
9. Vilka hästar har du tävlat i lag med?: Lambada.

Antingen eller:

Häst - Ponny - helt klart!
Dressyr - Hoppning
Utomhus tävling
– Inomhus tävling
Satsa för seger – Fis rida 
Vitt schabrak - personlig färg
Ridstövlar – Chaps
Spilta - Box
Spån – Halm
Räcke Oxer
Kompisar i hagen – Ensam

 

/Hanna


vill ni ?

Skulle ni vilja ha en bloggtävling ?
/Hanna

jag är med och tävlar.

/Hanna

DISS!

Diss till denna huvan från Hv Polo.
Jag tycker att det är en DISS, för den har väldigt långa öron och så är den väldigt liten annars så det är inte min stil, så det blir en FET diss till Hv-polo huvan.
Vad tycker ni om den ?
Hiss/Diss ?
/Hanna


schhnygga.

ska köööpa sånna !!
Jag tycker att dom är grymt snygga, vad tycker ni om dom ?
/Hanna

Fullt upp.

Idag har jag haft fullt upp, först gick jag upp vid 7.00 och så började jag jobba vid 8.00 och slutade vid kl 14.00, sen åkte jag till ebba och chillade lite sen gick vi ner till stallet och så mockade jag och så, sen tog jag in henne och ställde henne på gången, Ebba berättade att när hon kom hem vid lunch så stog sputte och bamsing utanför hagen och åt gräs, hahahah dom har rymt under buuus ponnier :')♥ Men iaf så borstade jag henne och sadlade och så och sen så skrittade jag och travade lite och lite galopp typ 2-3 m och hon var inte halt idag heller :D, men det är bara att vänta tills på Tisdag för då ska vi till Kliniken med henne och titta. Men under tiden så ska jag skritta och trava lite :)
Imorgon så har jag utsläpp så jag får gå upp vid 7.00 igen.. seegt men när jag väl kommit upp är jag jätte pigg !
Hur är ni på morgonen är ni morgonpigga eller morgontrötta ?

Dagens fråga # 10


Vad skulle ni säga om vi sa "bloggträff" ?

/Ponyroyals

Grattis :D


Grattis till dig VINNARE!

/LINN

Blev tidig avslutning

Jag kom ju på att jag ska ju till Linn sedan, hon har ju ingen dator så jag avslutar vinnaren nu. Jag gjorde nyss en videoblogg om vem som vinner. I'd like it! (Y)
Men nu så ska ja lägga in videoinlägget och äta lunch, bye bye ♥
/Linn

Filmklipp från Afrika :D



/Linn

Afrika bilder 2010

Eftersom jag la upp massa bilder från Afrikaresan i början ( när vi hade haft bloggen i några dagar) och ni verkade ju uppskatta det! Så nu när jag har all tid i världen så tänkte jag lägga in bilder och filmer från resan, roligt va? :)


Här åkte vi runt i en jeep för att se oss runt omkring. Vi träffade även på en del kossor på vägarna, haha!

Alla kossor hade ätit upp allt gräs, så det var nästan sand allting.

En kyrka som vi såg på vägen!

Ett våninghus, runt 40 våningar tror jag.

En pool som vi hade vid hotellet. Vi var på ungefär 12 olika hotell för vi reste runt i Kenya så mycket. Man lärde sig väldigt mycket engelska/svahiliska på en gång :) Lärorikt!

Sedan så var det luschdax. Jag åt krokodil, jättegott :) Kul att prova på nått nytt, det finns ju inte här i sverige! ♥

Desrären bestod av vaniljglass och lite frukter, mumms!

.... Efter deet så gick vi och kollade på en dans som Afrikarnerna gjorde, pappsen fick gå upp och vara med och dansa, thihihi ;-)


På vägen ut så hittade jag ett klätterträd, eller vad ska man kalla det?


Vi åkte raka vägen till ett giraffcenter där man fick mata dom. I samma inhängnad fanns det även vårtsvin.






Vi träffade även på millitererna som åkte framför oss. Läskigt ;d


Hade dom inte fina hus?



Och fina busskurar?


En söt liten gatuförstäljare, synd att man inte var stenrik och kunde hjälpa dom, ibland kunde man se 10åriga flickor/pojkar gå runt och sälja bananer för att kunna få en macka eller nått att äta eller för att få lite vatten, ledsamt :(



Åsnor hade alla, ni kan ju se på skylten över den, det står, slaktning eller nått.


Dom hade inga soptunnor, så dom använde miljön som det, logiskt


Sedan så åkte vi och kollade på en skola som barn gick i. Vi hittade även massa gulliga apor som var på besök :)









´(Ser ni banan brevid apan ;) )

Jag :) Bakom berget är Tanzania, ett annat land i Afrika :)


Jambo=Hej



Sedan åkte vi pås safari :)








En pythonorm slingrade sig öven vägen, läsigt ;o

Cool fågel?


Söta apungar <3




Lejon.




Läskigt med en hyena 3 meter från sig.


Vägarna var ju inte bäst heller. Vi fick höra i dikerna för att inte hoppa utt i taket på bilen, som mamma gjorde... haha!




En liten apa kikade fram och välta ner min och min syrra (Wilma)'s fanta, så jaa. Ni ser ju, haha! Har film på det som jag kan visa er! XD





Sedan så hittade vi även en liten flock med små "råddjur", men dom hette dick-dick, skitsöta ♥



Chaffören som körde oss runt på safarin.Lika glad som alltid :D Vi lärde han även att säga "hur mår du" på svenska, de ni! ;)


Lite morgon trött XD


En stoooooor elefant!


Små och söta gepard ungar, ni skulle vart me ♥ Nästan så man ville ta med dig en hem <3


Thihihi :D


Sedan så hittade vi även några små lejonungar, dom var också söta!



Nu så kommer det bara några bilder till, eller ja, så många som jag orkar XD

"lejonberget"


Dagen innan så hade alla gnuer parat sig i Tanzania och vandrade över till Kenya. Då så är dom tvugna att gå över en flog där det finns massa krokodiler i. Då det var runt 25.000 gnuer som dog under bara floden. Så dom bara flöt med stömmen, stackars <3



Alla bilderna ovan var ena veckan, nu kommer en annan vecka dör vi var i sanzibar och sola och badade ♥
Hotellet låg precis vid indiska oceanen, mysigt ♥








SLUT!
Denna resan kan man bara beskriva med 2 ord , underbart/faktiskt.
Ni kanske kan se att det var varit underbart?

/Linn

Packa

Jag ska snart packa. Ikväll så ska jag vara med Linn och sova hos henne ^^ Jag ska även med henne på tävling i Grädtorp imorgon :D
Så imorgon/kväll så kommer uppdateringen vara på topp då åskan slått ner i hennes dator. Men jag tar kanske med mig min <3

Vad ska ni göra ikväll kära läsare? ♥

/Linn

Lite bilder från igår.








Bjussar ;)
När och och pappsen var ute i skogen så hittade vi ett skelett med tänder, haha!


/Linn 

EN ENSAM DISS!


En feeeeeeet diss till ponnymammor. Jag tycker dom verkar skämmaut sin dotter/son. Skriker och gormar åt dom på banan då ryttaren gråter. Stackars!
Men aa, en stor diss till dom. Denna bilden ska föreställa en ponnymamma som gapar åt sitt barn inne på banan. Jag hörde faktiskt denna "pratbubblan" i verklighet inne på en bana, det var förj*vligt!
Och ***** ska stå för nått namn. Ville inte nämna något så nån ska känna sig utpekad :)

Vad tycker ni om ponnymammor?

/Linn


Gott & länge och dagens planer!

Nu så har jag precis gått upp. Jag och sovit skiiiiiiiitskönt och länge. Klockan är 11 :) Hur har ni sovit?
Haha, men jag vaknade inatt av att min msn stog på så det "plingade" jättemycket och jag undrade, men kom på att det var datorn.Haha, kunde ju knappt gå upp. Jag var så trött  och virrig, vet faktiskt inte varför jag är det? Men aja ;)

Idag: Jag har tänkt att ringa LinnL sedan och fråga om jag kan vara med henne. Annars kanske nån annan kompis!
Keelane ska vila idag för han har gått rätt hårt i 6 dagar nu. Så då förtjänar han en vilodag så duktig han har varit :D 

Det var det jag skulle göra idag! Vad ska ni göra bloggläsare? (:

/Linn

Kör en dagens blogg!

Idag så tycker jag att vi ska ha en "Dagens blogg"
Du komenterar i detta inlägget om att du är med och sedan så utser jag en vinnare klockan 21:00 på kvällen :)
Kära läsare, komentera inte i det här inlägget som inte har med dagens blogg att göra :)
Tack på förhand ♥

/Linn

Snabba pix.

Ja, idag så har jag inte haft varken tid att vila eller sitta vid datorn. Som jag skev så gick vi ut och plockade svamp (kantareller). Vi var ute i cirka 1,5 timma. Vi hittade inte så många, utan kanske 7 stycken? Så imorgon ska jag och pappsen ut i skogen och plocka mera så vi kan ha en macka med stekta kantareller på, mumms ♥
När vi var klara så åkte vi hem, jag slängde i mig lite mat.
Jag och mammsen åkte upp till stallet. Pysslade om där. Bl.a med Keelane. Vi packade även in sadel, träns osv in i transporen. Vi åkte till Maria och tränade idag med för att få in ett bra flyt. Och det fick vi verkligen!
Han gick kanon, blev inte stressad, lyssnade kanon! Nu är vi påväg till toppen, så håll i er på tävlingarna nu alla som har dponnyer ;) Hahah!
Men det gick verkligen superduperdunerbra! Kan det bli bättre? Jag har ju redan allt som krävs! En underbar häst. Sedan, om dom går med huvvet rätt, det spelar faktiskt ingen roll för mig, utan för mig så är känslan det jag ska gå från, sedan så kommer ju nacken och allt som man vill ha med i ett paket tillsammans med känslan! Så äre! ;)
Blev lite arg :@
Hur kan jag glömma kameran hemma igen? ;s Blir verkligen besviken på mig själv! Men jaja, jag tränar ju fler gånger ;)

Imorgon så ska han vila, kanske kan fota lite om jag hinner. På lördag så ska jag med Linn larsson på tävling i Grästorp! Nån läsare som bor där? Finns på plats? Kom fram och säg "Hej" eller något? Jag bits inte ;)

Men nu så ska jag kolla bloggar och lite annat ;)

/Linn

uppdaterar...

Jag uppdaterar mer i morgon eftermiddag för nu ska jag chilla vid Tv och sen i morgon så ska jag jobba (y'.
/Hanna

Blandat.

Ikväll klockan 20:00 så ska jag träna för maria, men ska ut och plocka svamp, hörs!

/Linn

Ridövning


x=halt

/Linn


Mot smögen!

Idag så ska jag vara med LinnL på smögen. Jag vet inte vad vi ska göra men. Vi kanske ska kanske gå på smögenbyggan? Har bara varut därren snabbis under heeeeeela sommaren, fy mig!
Hemma hos henne så kan jag tyvärr inte uppdatera, för åskan har slagit ner.
Men jag har förbrett massa tidinställda under hela dagen/kvällen, bra va? :)


Ovisad bild på mitt hjärta *blink*

/Linn

Hiss och Diss - Schabrak


En stor hiss till Scapa sports dressyrschabrak! Dom är väldigt stilrena och snygga!


Men jag vill ge samma märke, fast en annan colletion en diss! Jag tycker att det är lite till överdrift med en stor 3:a på ett schabrak, det skulle vara snyggt om 3:an kom bort!

/Linn


Filmer









/Linn

ny...

I helgen så får vi en ny ..........
Kan ni gissa vad ?
/Hanna

Dagens fråga # 9


Vad är det bästa/sämsta med våran blogg? (Den bästa moteveringen vinner en länkning)

/Ponyroyals

kär.

Jag är helt kär i denna låten jag tycker att den är jätte bra (y' hahah, vad tycker ni om den ?
/Hanna

Snart till Johannesvik

Min och min familj ska snart ta bilen och åka till ett jätte.roligt badställe! Det heter Johannesvik. Där finns det båtar som man kan åka ut med. Det är en liten sjö. Sedan finns det studsmattor i vattnet, en liten klippa som man kan simma över till. Ja, ni kanske hör att det är roligt? Kameran hänger med! :D
Men nu så ska jag göra en video till er! Får se vad jag kan prata om!

/Linn


Lyx VS Budget



/Ponyroyals

Träning hos Maria

Jag har glömt att berätta hur det hade gått, eller ja. Jag hade ju inte avslöjat någonting förän nu ;)
Igår klockan halv 6 åkte vi iväg till min tränare Maria. Vi lastade ur honom ur transporten. Vi började med att långera honom. Han var jätteduktig. Vi tränade på att han skulle vara med i mina hjälper och inte "dagdrömma" haha! Såfort jag tog handen bakom honom så skulle han gå fram i trav/galopp. När jag stäckte ut handen framför honom så skulle han bryta av till trav/skitt. I början så fattade han inte var jag menade. Men i slutet så gick han nästan och kollade på mig i mitten, plutten ♥
Jag hoppade upp och Maria hade mig på linan i början för jag har blivit lite rädd, tyvärr :( Men det jobbar vi upp! Jag både trava och galoppera och det gick super!
Sedan så släppte hon mig så red jag "själv", och det gick också galant :)
Ni skulle sett honom i avsaktningarna till skitten, han nästan gjorde piaff in. Jag skojar inte! Han typ stog på stället och trava och sedan ner till skitt! Då kände jag "vilken kung jag har" !
Glömde kameran hemma!

(bild från förra gången jag tränade)


/Linn

Hej!

Jag har nyss kommit mig upp ur sängen. Det är rätt soligt idag men fruktansvärt blåsigt! Idag så ska jag rida i paddocken. Jag ska träna på tempot så han inte bara springer iväg!
Jag har även lite att berätta om igår ;)

Det kommer snart!

/Linn

Beslutet om bloggen!

Jag och Hanna har nu kommit fram till ett beslut angående bloggen. Vi kommer ha kvar den. Vi kommer nu att satsa 100 % på bloggen för att få den så "stor" som möjligt! :D
Men en regel , Vi levererar=Ni komentarar , okey?

/Ponyroyals

?

Vad vill NI läsa om här på bloggen ?
Blir mycket lättare och blogga om ni skriver vad ni vill läsa om.
/Hanna

Ska vi ta vårat beslut?

Vi vet inte, om vi ska ta bort bloggen?
Vad vill ni? JA/NEJ! Om ingen har komenterat inom klockan 22:00 så tar vi bort den!
Vi måste ha över 10 komentarer i detta inlägget!

/Ponyroyals

YEEHH !

Idag har jag haft fullt upp.
Först när jag kom hem från Malin så chillade jag lite vid datan sen åkte jag till Nässlan och red han och det gick jätte bra, han var snäll som vanligt !.
Och så åkte jag in till ridhuset och kollade lite.
Sen så åkte vi till Christina (min tränare) och kollade på stövlarna det fanns 3 st, en var för lite, sen en var för stor vid vaden och sen den jag köpte var helt lagom :D, den är jätte snygg, en Cavallo :D orkade inte ta kort på stövlarna idag men gör det i morgon om jag hinner.
Sen åkte jag till stallet och fixade hos Lambada och så red jag Ipson och sen skrittade Lambada hon var verkligen PIGG, men det blåste väldigt mycket ute och hon gillar inte det, hon gick och blåste hela tiden, men idag var hon inte halt så jag blev jätte glad, men jag ska ändå bara skritta tills vi ska till vetrinärkliniken :)
Men det var min dag.
Ni har blivit dåliga på att kommentera  nu, Kom igen nu !
/Hanna

Hiss och Diss - Kavajer


(Bild tagen från google)
Denna kavajen från en stor hiss från min sida. Den är snygg och har bra passform, helt enkelt i min stil!

Den här kavajen får en diss. Jag tycker den skulle vara lite mer insydd vid midjan och sedan lite längre (jag är meråt det långa hållet;) )

/Linn

Ovisade uteritt bildern

Hon har väst under tröjan!




Vill ni se mer?

/Linn


förevigt♥

Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig.
Vi är gjorda för varrandra och utan dig så skulle jag inte vilja leva.
Jag säger att jag aldrig kommer att sälja dig, och det kommer jag inte heller, vissa tror säkert att jag är konstig som inte vill gå vidare till en annan häst,men jag skulle aldrig klara mig utan dig, för det är du och jag, vi har ett speciellt band mellan oss och du är min ängel, folk får säga saker om ska inte du sälja henne ?
Då säger jag Nej, för jag klarar mig inte utan henne, hon är min bästa vän och hon kommer inte flytta ifrån mig, ALDRIG.
Det är du och jag förevigt♥
/Hanna

vad ska det stå här ?

Har precis kommit hem från Malin, har varit super kul (y' ♥
Jag ska till stallet sen och skritta Lambada och sen så ska jag kanske åka och rida Nässlan ,en islandshäst, han är super sööt :)
Jag provade aldrig stövlarna igår för jag åkte till Malin men idag så ska jag prova dom:D
Vill ni att jag ska ta kort på Nässlan om jag rider han ?
/Hanna

Önskeinlägg?

Nu så tänkte jag ha lite önskeinlägg. Är det något som fattas?
Göra utmaningar?

Skämta lite med er?

Eller vad som helst! Vi fixar det! ;)

/Ponyroyals

Go go´morgon

Sitter nu är, på min älskade plats haha! Jag har förbrett en del tidinställda inlägg som kommer upp under dagen, om ni undrar varför så är det för att hålla en sån jämn uppdatering som möjligt :)
Så jag inte behöver sitta inne 5 timmar per dag för att blogga lixom ;) Hoppas ni förstår.
Jag har faktiskt en ledsam nyhet :( Om nån vecka så början skolan.
Idag så blir det ingen hoppning, mamma skulle tummköra för en tumkörningstränare! Hoppas det går bra.
Men nu så ska jag ner och chilla lite ;)

/Linn

Från och med nu....

.... så ska jag uppdatera minst 4 gånger per dag, jag ska försöka ha nya bilder varannan dag och en massa tillbehör till det :)
Låter det bra? Ska höra med hanna angående bloggen lite senare!

Hej då!

/Linn

Drar till stallet nu.


(Bild från FHS)
Ska åka upp till Keelane nu (snart). Jag ska träna lite i paddocken. Det blir nog en del serpentiner med lite olika kringelellekrokar som jag brukar komma på ;)

Mamma ropar! Vi hörs sedan när jag kommit hem
Hej då!
/Linn

Till dig ♥

Jag önskade att du kunde höra hur mycket jag älskar dig ♥




/Linn

Lyko.se


Jag är med och tävlar om detta schapoo hos www.emmababy.se
Var du med också :D
/Linn


Hiss och Diss - HV POLO


Lite ovanligt! Men jag hissar faktiskt dom här från HV polo. Dom är coola tycker jag (jag gillar att sticka ut bland alla andra) Vet dock inte hur mycket dom kostar, men om dom har ett rimligt pris så är det ju självklart att jag ska ha dom här till mig vit/silviga outfit! HISS!

En diss från dock denna västen som också är från HV polo. Jag tycker inte färgen då så fin. Den är säkert skitdyr också för den delen. Jag tycker det ser som att färgen någon konstig orange/guldig färg, men ser jag fel?
Men om den bara skulle vara guldig så skulle den vara lite fräck! ;) 
Så jag vet faktiskt inte om den från en hiss/diss. Men kan ni avgöra vilken färg? :)

/Linn

Va trött jag blir :S

Jag har ju en tävling på gång. Jag beställde ett från hööks, det kom inte. Sedan så har jag kollat runt. Men inte hittat, är det någon hemsida/butik ni vet som säljer swarovskipannband? Ej äkta!
Snälla, någon som vet? Såfort jag har en hemsida som säljer såna så utser jag vinnaren! :D

/Linn

Dagens fråga # 8


Tycker ni att våra inlägg är intressanta?

/Ponyroyals

Lite bett.


Pelhamstång är ett väldigt starkt bett. Denna typen av bett heter stångbett. Det kan användas med delta,tvåtyglar eller med en tygel. På ponnytävlingar i Sverige behöver det alltid användas med delta.


Detta bettet är ett lite ovanligare bett. Mittendelen är gjort av koppar, svartoxiderat järn på sidostyckena och ringarna är ett rostfritt järn. Detta bettet sägs att kugna ner hästen av kopparnet som är i mitten.

Pessoabett är ett av dom "hissbett" som hissas upp i munnen. Det är också en del av sångbetten. Det används på lite starkare hästar. Den övreringen håller bettet i munnen med sidestyckens på tränset. Sedan dom andra tre ringarna kan man sätta tyglarna i. Den störta ringen är mildast, och sedan kommer den andra (nederfrån) är ite starkare och det längst ner är starkast.

Detta bettet kallas för eggbett. Varför vet jag inte. Men detta bettet är som ett vanligt tränsbett fast med fasta ringar. Dom som har lite känsligare munn brukar använda detta. För att ringarna är ju fasta och då kan dom inte nypa i mungiporna. Det får man tävla med i dressyr.

Vill ni ha lite mer om bett? Säg till då! ;)

/Linn

Ridstövlar.

Idag ska jag till Christina (min tränare) och prova ridstövlar :D
Hoppas att det finns några som passar :)
Annars så ska jag inte göra nått speciellt idag ska ringa någon och se om nån är hemma.
Hur är vädret hos er ?
Här hemma spö regnar det ;o
/Hanna

Frågestunden behöver svar!

Vanlig text=fråga
fettext=svar

Postat av: Amanda Henriksson

Linn:
Vad har du för mål med Keelane under 2011?
Tycker du din blogg är bra? ;)
Vad är det bästa med Keelane? ♥

Hanna:
Hur hög är Lambada?
Vad har du för märken? Allstå mest av?
Har du något förhållande med någon? :)

Kram <3

SVAR:
Mitt mål är nog att starta en LC:1 över 60 % (Vill inte ha förstora mål)
Japp!
allt!

138,0 cm
Det är olika :D
Nej, det har jag inte.

Kram från oss till dig med <3

Postat av: Theresé - DressageRoyals

Vad tycker ni är det bästa/sämsta med eran blogg? ♥

SVAR: Det bästa är att uppdateringen är lite blandat och att våran header är snyggast ;)
sämsta är inget!

Postat av: Linn

Hur hög är du Linn?
Hur hög är Keelane? :D

Vilket datum fyller du Hanna?
Hur gammal är Lambada? :D

Superfin blogg! Den äger ♥

SVAR:
158 cm :)
Han är 147,6 cm :)

28 december
Hon är 13 år (:

Tack sötan ♥

/Ponyroyals


Lite om Amanda!

Det var ju några som ville veta lite mer om Amanda, hon som rider Keelane. Så jag fixar det nu! ;)

Hon heter Amanda Elofsson och är 14-15 år. Hon har en egen ponny som heter Nemo, det är han som jag ska tävla!
Hon håller på att hjälpa lite andra i det förra stallet jag red i och rider även en ponny till försäljning. Hon är väldigt dukig och har en väldig stor erfaringhet (stavning) för att vara så ung. Det läskigaste är att hon tänker exsakt likadant som min A-tränare Pernilla.
Jag känner henne inte så "personligt" så det var väl det jag kunde berätta som henne.

Men jag vill bara säga ett stort tack för du vill hjälpa mig med Keelane. Det är till stor nytta! :D

Det var lite kort. Jag kan berätta lite till, men vet inte om jag har "tillsånd" för det.

/Linn

Animobyxorna.

Själv tycker jag inte om dom för det är för mycket saker på fickorna och det tycker jag inte är så snyggt men det är ju min smak vad tycker ni om Animo byxorna ?
/Hanna

FRÅGESTUND !

Nu ä frågestunden avslutas svaren kommer senare under dagen !
/PonyRoyals

Good morning!

God morgon på er alla!
Har ni sovit gott? Jag har iallafall sovit som en sten ;)
Jag ska snart gå ner och käka frukost som pappa har fixat och sedan släppa ut kaninerna i den lila buren nere på ängen!
Idag så ska jag ringa nån kompis, annars så vet jag faktiskt inte vad jag gör,haha ;)
Det är väl bara en sak som jag har planerat, och det är att jag ska ju rida Keelane idag ♥
Jag vill också tacka er för alla dom underbart fina komentarerna, det värmer!♥

Igår så la jag mig kl:21:00 så då hann jag inte föra en videoblogg. Men idag under dagen kommer det en. Så det innebär att det inte blir nån dagens blogg idag. Eller vill ni ha det? 

Nu ska jag iallafall checka bloggar och sedan glo på TV:n! 

Vi hörs!

/Linn 

Uteritt bilder ♥

Blåbär ♥




Finste blåbär hållaren? ELIT vettni ;)





Den sista bilden, vad tycker ni? Jag har ju inte en sån fin matchning, är ju i skogen ;)
Men imorgon så ska jag träna i paddocken, så kommer det en matching, ENJOY!

/Linn

Förlåt, det var inte meningen.

Ja, idag så har ni säkert sett att jag inte alls har varit inne på bloggen och bloggar. Jag har haft fullt upp hela dagen. Vid 11:00 så åkte min familj till vänerborgs badpalats och badade!
Sedan så åkte vi hem, åt och sedan så åkte vi upp till stallet.
Jag tog en mysig uteritt i skogen med LinnL och Fender. Det gick superbra! Vi stannade på vägen så plockade vi lite blåbär, mumms ♥ Keelane fick några också ;)
Det var ju faktiskt det jag har gjort idag.
Ikväll så kommer det en massa uppdaternde! Jag måste ju lixom ta igen! haha!
Vi fotade även lite från uteritten, bilderna kommer ikväll ;)

Men nu så ska jag ladda in bilderna osv (:
Glöm inte att anmäla er till dagens blogg! Den avslutas ikväll klockan 21:00!

/Linn

FRÅGESTUND !

Vi har fått väldigt många nya läsare så nu kör vi en Frågestund, med PonyRoyals.
Avslutas i morgon kl. 22:00


/PonyRoyals

köööpt..

Har köpt 2 st pikeer på H&M, jag ska ha dom när jag rider, en svart och en blå randig jätte snygga (y'
/Hanna

Fråga behöver svar.

Klara om Dagens ridpass:
Hej linn! Gud vilken skillnad de är på keelane nu!! Ser ut att funka väldigt bra mellan er nu! :) hon som rider keelane måste ha gjort ett väldigt jobb med honom?! Hon måste vara jätte duktig. Kan du inte skriva ett inlägg om henne??! Hade vart jätte roligt :) hoppas de fortsätter gå bra med er 2. Mega stor kram Klara

SV: Ja, det går jättebra för oss båda nu tillsammans :D
Jag fixar ett inlägg om det ikväll!
Tack för komentaren <3
Kram

/Linn

finadu♥

Du är allt för mig Lambada♥
/Hanna

Nu ni.

Nu ni, ni kommer få riktigt snygga bilder på min fina ponny :D

/Hanna

vet ni ?

Jag längtar faktiskt lite till att börja gymnasiet (y' HAHAH visst är det sjukt man brukar lixom inte längta till skolan ;p
Men nu blir det stallet och fixa Lambada fin, så när jag kommer hem så får ni fina bilder på min prinsessa♥

/Hanna

coolt.

Tycker att detta shabraket är coolt, jag skulle kunna tänka mig att ha ett sånt faktiskt.
Vad tycker ni om dom shabraken ?
Är det bra kvalite eller dålig ?
/Hanna

Mina saker.

Här är mina saker som jag skulle ha tagit kort på men glömde det, men här har dom iaf :)
Mina Magic Brush.
Mina tävlings-benskydd.
Min kingsland-jacka.
/Hanna

Vill Ha.

Jag totalt ÄLSKAR domma stövlarna, det är mina drömstövlar♥
Vad tycker ni om dom ?
Mina drööömstövlar♥
/Hanna

Blev nått konsitgt!

Det blev lite konstigt med dagens blogg.Så jag lägger upp ett nytt inlägg!
Ni som redan anmält er. Jag fixar så att ni är med! :D
/Linn

DISS!

En stor DISS till domma ridstövlarna från hööks, usch det är dom fulaset stövlaarna jag har sett usch..
För mig blir det en stor DISS, vaad tycker ni om dom ?
Hiss/Diss ?
/Hanna

stalldag.

Idag så kommer ni få fina poträtt bilder på Lambada när hon har knoppar.
Idag kommer det nog bli en stalldag där jag städar mina saker och lite sånt, annarss blir det mkt uppdatering !
Igår var ni 1337, BESÖKSREKOD+ många kommentarer, ni är BÄST♥
/Hanna

Till Keelane ♥

Asså, satt nyss här med glädjetårar i ögonen. Hörde på denna låten. Då kom alla känslor. Jag skulle haft den i stallet med hörlurar i öronen vid hans närhet ♥
Kan ni fatta hur starkt våran band har blivit på 3 månader? Jag har ju haft honom i endast 3 månader.
Jag minns i början då du var som en kanon efter kastreringen, jag var lite rädd för dig. Jag var tvungen att ha enn spö i handen när jag ledde dig så du inte skulle springa över mig, även hjälm!
Men nu så går han så gulligt bakom mig, jag behöver inte varken spö eller hjäm! Fatta, vårat förhållande har stärks så frukansvärt. Jag kan rida utan att gråta hela ridpasset, jag kan rida ett helt ridpass utan att skritta hela tiden som jag gjorde i början. Jag var rädd för dig..... då......... men nu så kan jag lita på dig till 1000000000xnått som inte finns %.
Kan ni fatta hur lycklig jag känner mig? Asså... nej! nu rinner tårarna :(
Men nu så kan jag bara inte att låta tårarna stanna inne i ögonen ♥
Här är då låten till dig älsking ♥

My soulmate.


/Linn

VARNING!

Hästmänniskor i Skåne, snälla läs detta. Just nu så sitter en 13årig tjej här & skakar för att kunna formulera detta rätt. Men jag bad Linn att publicera detta så jag kan uppmärksamma er på att hålla koll på era hästar. Detta gäller Trelleborgs trakten. Jag har nämligen 2 hästar, 1 stor häst & 1 ponny. Och nu är de så att mina hästar går vid vägen & min storhäst har blivit knivskuren. De är överblodådran på högerbal. Detta är ju menningen att ta dö på hästen, för de skulle gått på några timmar. Men antagligen så har någonting hänt (att någon kört in på uppfarten, att min ponny blivit agresiv, att min häst sparkat eller vad som!) för att såret de blev. Men de blev inget som blev jätte allvarligt. Men mina grannar har också fått sin häst knivskuren, & då är de under bogen. 2 hästar i Lilla Beddinge har också blivit knivskurna 2(!) gånger! De är en häst som blivit opererad pga av att den blev skuren. Så har ni hästar i närheten håll koll! För jag kan säga att de är helt sjukt, var ska jag ha mina hästar för att dom inte ska bli skadade? De finns hästar som blivit skadade I stallet! Så var ska mina hästar vara trygga? Jag kan inte ha mina hästar någonstans, utan att vara rädd att något ska hända. Detta är polisanmält & dom skulle köra ut. Och eftersom mina hästar går vid vägen är de lättare för poliserna. Men jag är jätte rädd & detta var min värsta mardröm för ett år sen när de hände några andra hästar. Så snälla var uppmärksamma på era hästar & sprid detta vidare!! Jenni / lindwallforlife.blogg.se

/PONYROYALS!

Dagens fråga # 7


Varför läser ni just våran blogg?

/Ponyroyals

Uppe me TUPPEN!

Har nyss kommit in från min lillabrorsas rum. Vi har varit och gett honom massa paket och kladdkaka, han fyller 7 år idag :D
GRATTIS,GRATTIS ♥
Idag så vet jag inte vad jag ska göra, fota kaninerna kanske? Jag ska ju ta lite kort på Keelane nån dag också!
Men nu så ska jag ner och glo på TV ;)
Vet ni? Igår så tror jag vi hade komentarrekord, kan det heta så? Det bara rullade in komentarer hela tiden! GOOD (Y)
Men nu så ska jag ner och äta frulle <3

/Linn

Dagens blogg #2


För att öka era chanser att vinna, gör så här:

♣ Lägg till oss på blogglovin (HÄR)

/Ponnykunligheter

OBS! Komenter inte  detta inlägget som inte har med dagens blogg att göra, var några som missade det förra gången tror jag ;)
Men nu vet ni :D

Vinnaren av "dagens blogg"


Grattis till dig :D
Vinnaren hittar ni  HÄR

Sova.

Nu ska jag sova men jag lovar er att i morgon blir det gryyymt med uppdatering !
Gör mig chockad med kommentarer imorgon när jag vaknar ni är redan på TOPP, ni är bäst♥
Men nu väntar sägen byebye.
utan dig är jag inget♥
/Hanna

Turkooosoutfit.

Här är en Turkos outfit jag gjorde nu, jag tycker att den är rätt cool men skulle nog inte kunna ha vissa saker som shabraket eller luvan, men dom andra sakerna skulle jag nog kunna tänka mig !
Vad tycker ni om denna outfiten ?
Blir det en Hiss/Diss för er ?
/Hanna

Dagens outfit.


Jag;
Hjälm - Hööks ( Skogshjälm och vardagshjälm, annars har jag en JW)
Väst - Racesafe
Tröja - CC
Ridbyxor - Roping
Stumpor - CRW
Skor - Moutain horse

Keelane;
Träns - ?
Sadel - Prestige
Schabrak - Gekås

/Linn

Film på Lambada ♥



/Hanna

Dagens ridpass

Idag så red jag Keelane i paddocken. Det blev så iallafall :D
Jag är helt målös på denna underbart fina ponny. Idag så var värkligen båda på topphumör, och han villa bara jobba mera! Det var jätteroligt att rida honom då, han sökte kontakt med mig hela tiden, och sedan när jag berömde honom så svarade han tillbaka, skitgulligt ♥ Det lät nästan som ett grymt (sånt som grisar gör,haha).
Mamma fotade, och bilderna visar verkligen hur han går. Jag red på pessoat idag så att inte behöva dra i munnen på honom. Ska rida på det några dagar framöver nu och sedan gå tillbaka till det vanliga tränsbettet :)













Det var alla bilderna, blev inte så många för mamma hade fullt upp med mig, haha ;)

/Linn

BESÖKREKORD!

Vi har ju världens bästa läsare, BESÖKREKORD! Nu är ju 13:37 (ELIT)!
Helt sjukt!
Det var bara det vi tänkte säga!

/Ponyroyals

Ridbyxor.

Jag behöver ett par nya ridbyxor, skriv gärna några förslag på några bra helskodda och snygga ridbyxor.
Just nu har jag ett par CREW från hööks och jag älskar dom kan typ inte rida utan dom, det är världens skönaste ridbyxor så jag tror att det blir ett par sånna igen, men kom gärna med förslga på några andra !

Länkbyte!

Vi gör ett länkbyte med denna gulliga tjej :)
Kika in på hennes fina blogg HÄR
Värt att kolla tycker vi (:

/Ponyroyals

Varför just jag...

Varför, ska det alltid hända mig... :(

Hiss!

Såg nyss på Johanna Grant's blogg att hon hade hissat ett schabrak, jag tyckte också det var superläckert! Så det blir en hiss från min sida också :D
Vad tycker ni? Hiss/Diss

/Linn

Blandat!

Just nu så börjar det spricka upp lite på himlen, så då rider jag idag. Eller ska jag rida? Jag vet iallafall inte än. Kanske tumkör lite. Ingenting bestämt!
Men får se vad mamma tyckeer, men det lutar iallafall lite åt ridning.
Min lillasyster ska bli hästskötare på en liten shettis uppe i stallet. Så hon ska rida/pyssla om Wendy (som shettisen heter) tre dagar i veckan. Jag kommer då att hjälpa Wilma (syster) med ridningen ibland om hon vill. Det ska bli roligt :D
Eftersom hon då är i stallet oftare så kanske jag kan ladda upp massa bilder på mig och Keelane (: Roligt va?
Det tycker iallafall jag! Får se om Hanna har den sugen att ladda upp massa bilder, men det tror jag och hoppas ^^
Det blev lite annat! Jag skrev ju att jag inte kommer att uppdatera, men jag hade fel XD
Nu så ska jag kolla era bloggar! BTW, nu komenterar ju som galningar, toppen ♥

/Linn

LÄNKBYTE!

Vi tänkte göra lite länkbyten nu framöver så bloggen kommer att ha så många olika inlägg! :D
Vill ni ha länkbyte med oss? Komentera isåfall i detta inlägget!

Kram ponnykunligheter ♥


Vad tycker ni?

Har just nu suttit och gjort iordning lite saker till bloggen :)
Men nu så tänkte jag fråga er en sak:
Tycker ni att vi ha ha den första eller andra?

1:a



2:a

Vilken tycker ni?
Den som har fått flest röster vinner!


PS!
Medans jag väntar på att swarovskipannandet ska komma så kör vi lite andra saker :D
/Linn


Hiss och Diss - Bensydd


En stor hiss till pro benskydd. Dom är väldigt muika och sköna för hästen och dom är samtigit fina och billiga. En liten diss i kanten kan vara att reporna syns väldigt lätt på dom. Men annars kalasbra!



En stor diss till dom här beskyggen. tycker dom kanske skulle vara lie söta till A-ponnyer. Men dom här är inte i min smak. En stor diss!


Vad tycker ni? Hissade- och dissade jag rätt/fel?






sorry...

Har inte bloggat nått alls usch va jag skäms, men uppdateringen kommer att bli mycket bättre nu, idag blir det dressyr på banan :D

Har ingen bild på denna datorn eftersom det är johannas dator !

Men nu blir det SOLSIDAN hörs sen.


Kram Hanna


Keelane's outfit på bilden


Träns - ?
Schabrak - Hööks
Sadel - Prestige

Det var ju inget större ;)

/Linn

Gjort ordning kaninerna och lite andra saker.

Jag har nyss kommit in efter att ha varit ute och släppt ut kaninerna i deras lilla hage ute på ängen så dom kan äta, så nu sitter jag och blickar ut på dom imellan åt. Så söta kaniner jag har ♥
Jag har också gjort en sanering av deras bur, tvättat väggar, tagit bort allt kiss och bajs, och lagt in nyss spån och hö. Så nu är det rena paradiset för dom, haha! Någon dag när det är fint väder så ska jag fixa en fotograf och så ska jag ha en fotosession med Tuss och Silver (kaninerna).

Idag så ska vi faktiskt ha vuxenkalas. För min lillabror fyller 7 år. Grattis brorsan ♥
Efter kalaset så ska jag tvätta bilen, åka till Keelane osv. Men jag kommer fixa några tidinställda tror jag (:

OBS!
Utlottningen av swarovskipannbandet kommer att bli lite försenat, fick ett mejl igår att det blir försenat till slutet av månaden :(
Men jag ska se ifall jag kan beställa nån annan stans, där dom kanske har lite kortare leveranstid (:

Woops, dom kommer om 15 minuter, jag har inte tagit på mig "finkläder".
Måste skynda mig.

Byebye ♥
Bilderna på Keelane från uteritten kommer ikväll!

/Linn

Svaren från finn fem fel

Visa felen.jpg i bildspel
felbilden.
orginal bilden

Visa udfswf.jpg i bildspel

Och den som svarade rätt först var ........ Therese hägglund som bloggar på http://dressageroyals.blogg.se

Det kommer att komma upp fler "finn fem fel"
Håll ut :D


Videoblogg?

Ja, imorgon så har jag massa planerat. Jag ska bara vara hemma och chilla. Jag går upp när jag vaknat. Fixar iordning mig.
Flyttar ner kaninerna så dom kan äta sig feta med massa gräs i några timmar i sin lilla bur som jag byggt. Jag gör iordning med nyss hö/spån i buren.
Jag gpr även ut i koppel med dom så dom kan skutta runt ♥ Gör även en videoblogg (:
Jag går och tvättar bilen på utsida (tvättade insidan igår).
Sedan så äter jag nog nått mellan mål. Efter det så ska jag upp till stallet.
Tar in kaninerna i deras fräscha bur. Det ska faktiskt bli som en hel sanering. Ska skura väggar i den osv (:
Jag tänkte kanske börja med deras nya bur nån dag. Min ena kanin är ju gigantiskt, så för hans skull så gör jag det ♥
Så imorgon så kommer jag bara blogga på kvällen. Kommer kanske nått inlägg på morgonen. Men inget mer annars.
Kan ju vara lite skönt för den delen också.

Nu så är det sovdaxs.
Natti natti <3

/Linn

Märkes nörd?

Jag har fått rätt många komentarer om att jag är märkes nörd! (Fast på min förra blogg). Men jag har faktiskt inga saker från några diräkt "stora" märken. Men det kan dock se ut som det. Men jag bryr mig faktiskt inte så mycket om det. Visst kan det ju bara fint, men jag tycker faktiskt att man får ha som man vill!
Jag väljer och inte ha många märkes saker. Och då så är det väl bara att accseptcera det?
På tävlingar så brukar nästan alla mina och hästens klädsel vara märkessaker. Men det är då!
Jag kanske nöjer mig med ett schabrak från hööks för 100 kr, och kanske väljer bort ett kingsland schabrak för 500 kr te.x. Jag är ingen märkesnörd!
Nu så kan jag ju låta lite arg! Men det är jag faktiskt! Alla får väl ha på sig vad man vill i stallet?
Och jag ska ju försöka få ihop några outfitar! Men jag måste väl inte ha john whitaker för det? Jag kan väl lika gärna ha ett som är kanske snyggare från hööks? Jag tycker hööks kan ha lite fräcka saker och sticker ut. Det gillar jag!
Men kära läsare! Från och med nu så vill jag inte ha några komentarer från min och Keelane's outfit, okey?
För det är ju faktiskt mitt val! inte erat!
Jag har tagit bort cirka 5 komentarer om min och Keelane's outfit!
Jag börjar tröttna. Så snälla! Komentera inte sånna saker. Vi blir bara upprörda.
Om det inte passar dig, så behöver du inte komentera nått!


/Linn


0n the top!

Idag så tror jag faktiskt att bli kommer få besökrekord!
Är det nån som kan gissa hur många vi har ungefär idag? :)



/Ponny kungligheter


Coconut tree in my heart ♥


Denna låten är ju bara för bra! Vad tycker ni? ♥


Program ridning



Vad tycker ni? :)


Jag och Nemo

På nästan alla bilder så rider jag lätt. Sadeln är lite stor för mig, så jag åker bak lite. Så ni vet, så ni inte missförstår bilderna ;)
(Inte alla bilderna)







(lägg märke till tungan ;) )



















Det var dom bästa bilderna :)
Vill ni ha lite failbilder? XD







Dagens fråga # 6



Skulle ni vilja träffa oss?

/Ponny kungligheter

Home sweet home.

Nu så är jag änkligen hemma efter att gått upp 9:00 och sedan komma hem 15:00. Så jag har alltså vart hos hästarna i 6 timmar, sjukt!
Vi var hos Keelane först. Amanda red ut på honom. Min lilla skuttponny ville inte gå förbi ett var minishettisar, så han backade,blåste upp sig osv! Fick ingen bild på det :(
Sedan så fick han lite damp i skogen också, men det var inget större ;)
Men på vägen tillbaka så började han stegra, bocka och slänga sig, när hon red på vägen. Jättekonstigt!
Efter det så tog vi av honom alla skydd, sadel osv så fick han gå ut i hagen sedan.
Vi åkte upp till Nemo och så gjorde jag iordning honom medans Amanda lindade benen :)
Jag red, idag så gick det jättebra. Jag det är en sak jag måste träna på, och det är blicken. Men om man bortser från det så gick det kanon! Jag tränade på att hålla om och rama in honom, även lite öppna,sluta,skänkelvikingar och galoppökningar, för i galoppökningarna så vill han gärna byta galopp sedan vid staketet. Men med lite mer träning på det så kommer det gå helt felfritt! Amanda fotade och filmade när jag red igenom programet, jag fotade även lite på henne och Keelane ute i skogen (:
Men nu så ska jag ner och äta (har inte ätit på 5,5 timme).
Bilderna kommer sedan.


Dagens fråga # 5



Vad tycker ni om våran header?
Hiss/Diss

/Ponny kungliheter


7.00

Idag gick jag upp vid 7.00 och så åkte mamma och jag och släppte ut hästarna sen har jag inte gjort så mkt, jag kan inte somna om då då satte jag mig vid datan och chillade med musik (y'
Här är några sjuukt bra låtar ♥



Lyx vs buget

   
                                                                     1-200 :-

746 :-

Jag skulle lätt kunna ha det okäkta swarovskipannbandet, det är väl ingen större skillnad?


Fredag's kväll=myskväll ♥

Ikväll så har mina två syskon och älskade mamma kollat på TV och ätit chips ♥
Jag gillar alltid fredagar, för då känns det som om det alltid är så lugnt. Inget farande över allt.
Imorgon så kommer uppdateringen vara på topp (Y)
It's good, men nu så ska jag fixa lite inför morgon dagen.


(Sönderregigerad bild, jag vet)

FRÅGA!
Vad ska ni göra imorgon? (:


Vad tycker ni ?

Jag ska köpa ett swarovskipannband med 2 stenar men vilken färg tycker ni jag ska ha till Lambada, jag ska ha det till dressyrtränset.
Det finns många färger men ni får välja på dessa:
RÖD
BLÅ
SILVER
GULD






Uppe 9:00 imorgon.

Hejsan på er alla. Ja, imorgon så ska jag gå upp kl 9:00 för att Amanda ska rida Keelane igen (: Men denna gången så ska hon rida ut. Förra gången så garnade han sig ju totalt. Så hon ska prova att rida ut imorgon. Bilder kommer troligtvis, men lovar inget!
Sedan på dagen så har jag ingenting planerat! Jag ska väl ut och jogga på dagen. Och tvätta mammas bil utvändigt (tvättade invändigt idag).
Men om det regnar osv så ringer jag nog en kompis, men annars så vet jag faktiskt inte. Men någonting vill jag hitta på. Jag hade ju en riktig slappar dag i dag. Men det var väöbehövande.

Är det någonting som ni vill att jag ska skriva om? :)


FrihetsDressyr.

Idag körde jag lite frihetsdressyr med henne och det tycker hon är jätte kul, hon blev helt extalterad, hihihi lilla prinsessa♥
När jag kör frihets dressyr så övar jag mest på att hon ska följa efter mig ( och det gör hon ju, hon springer efter mig ).
Sen att hon ska rygga när jag petar lite med spöet på bogen, det är det jag övar på just nu men jag ska börja lite med andra saker sen när det funkar perfekt, för nu är hon så ivrig.
Nu ska jag käka, vi ska äta TACO, min favorit mat :D.
Sen uppdaterar jag lite mer efter maten, då kommer även ett inlägg om frihetsdressyr.

5 saker du inte visste om mig.

♦ Jag fått stora rubriker i ridsport.
♦ Jag har vunnt 20 gånger på dressyrtävlingar.
♦ Jag vann DM:et i torslanda 2010.
♦ Jag tävlade hoppning, men tappade intresset för det.
♦ Jag och varit med i TV.





Jag vann rätt överlägset va? 7,60 % ner än 2:an. Fatta att man var stolt efter ♥



/Linn


En bild.

När jag inte har någonting att göra på datorn så brukar jag gå in på ridsport och läsa lite. Jag kollar även på lite bilder från google.
När jag sökte på "Linn Jönsson" så brukar det alltid komma upp bilderp å mig och Lilla grå. Så jag tänkte visa er lite bilder som jag hittade på Lilla grå och mig från karlstad "sun summer cup"
Kolla  på hans ögon så ser man värkligen hur han känner sig fin, men det är han ju också ;)


/Linn


Finn fem fel





Ett fel som inte är ett fel: Bildstorkleken.
Den som först gissar alla felen får en länkning :)

/Linn

Tjolahopp!

Kom precis hem från att ha jobbat på Golfklubben 10.00-17.00 så nu blir det stallet, ska rida Lambada på banan och mocka och fixa som vanligt sen ska jag mocka åt Sputtnick ochså.
Kanske så bloggar jag lite från stallet ochså, vi har en dator där det är gryyyymt (y'
Men nu blir det stallet hörs sen.
Jag skulle uppskatta och blogga mycket mera om ni skulle kommentera mer...
Om ni kommenterar då levererar vi.
Så kom igen nu !
kärlek till min älskade ponny♥

Lite om Keelane.

Eftersom jag inte har skivit så mycket om Keelane i min och Hannas profil så tänkte jag göra det här och nu!

Keelane är en rödskimmel, men skimmrar lite blått i solen, konstigt?
Keelane är 8 år gammal och han fyller den förts maj. Han blev en "kille" innan jag köpte honom. Allstå blev kastrerad. Han har gått LA:1 med 70 % i dressyr och placeringar upp till reg. LB hoppning.
Han har hjärtat på rätt ställe, det är också gjort av guld ♥
Man kan lite på Keelane 110%. Om han går nått fel, så gör han det aldrig det med flit.
Min kompis Michelle var och provred honom. Jag fick veta det på bilddagboken. HAHA!

Här var lite om Keelane som vissa kanske visste och vissa andr ainte visste (L)


Bilden är tagen 5 minuter efter han kom hem till "mitt" stall ♥

/Linn


En sak ni kanske inte visste.

Att "vanliga"sporrar är inte så bra för hästen. Man använder ju sporrar för att förstärka skänkeln lite. Så när man lägger sporren mot hästens mage så kommer det ett obehag som går ut i hästens muskler och spänner sig lite då. Jag är ingen extert, men min tränare sa detta till mig. Så ett par sporrar med en liten cirkel på är mycket bättre än en vanlig. Vissa trycker ju in sporren i magen på hästen. Men istället så rullar denna på magen. Alltså inte trycker in. Bra va?



På bilden visar man en rullsporre.

På denna bilden visar dom en helt vanlig sporre. Dock så får man endast tävla med vanliga sporrar.

Detta kanske ni inte visste? Eller gjorde ni det?

/Linn


Nu satsar jag!

Ja, som rubiken lyder så kommer jag att satsa som in i bänken på bloggen nu. Jag har just nu väldigt mycket roliga saker!
Jag ska även in och handla lite saker på torp nån dag också ;) Kan ni gissa?
Men nu så ska jag sätta mig och kolla igenom lite saker.
Kommer iallafall uppdatera jättebra idag!
Kul va?
Men nu så ska jag fixa lite ärenden.



OBS!
Jag har för tillfället inga nya bilder. Men tar några andra som jag ej visat, okej eller ?XD

/Linn


Dagens fråga.



Vad eran/era ponnys för raser?

/


Ponny kungligheter

uppe me tuppen.

Jag har nyss gjort mig iordning. Jag och mamma ska åka till amanda och hämta upp henne.
Amanda ska rida Keelane och jag med. Fast jag rider ju efter henne :)
Bilderna blir lidande :( Kommer inga bilder idag då. För det spöregnar ju totalt. Vi man ser nog knappt inget ändå.
Ska fråga om jag ska rida Nemo nån dag också (Y)

Men nu så är det lite brottom. Vi hörs ♥



Nytt!


Fanns typ inget oranget. Så kanske hittar på hööks eller nått.

Ridbyxor i jeans :) Helskodda, men tyvärr så var dom lite försmå i midjan. Jag har nämligen väldigt små ben och lite rundare mage. Men ska försöka gå ner i vikt, så kanske jag kan få på mig dom. Även få lite mer muskler i benen så dom blir lite större (:



Vad tycker ni? var det ett bra fynd mamma gjorde?

/Linn

Bilderna sket sig :(

Blev faktiskt inga bilder som blev bra. Dom var så mörka så man knappt kunde se nått :(
Men bilder kommer sedan på mammas hemköp till Keelane och mig :)

/Linn

Ridit Nemo!

Idag så red jag Nemo. Jag tränade på väldigt mycket blick. För jag hållar gärna ner på nacken. Men nu så fick jag upp blicken och då gick det perfekt :)
Tränade även på LB:1 programet. Det gick kalasbra! Emma fotade. Bilderna kommer lite senare då vi glömde det så hon cyklade med den XD
Men nu så ska jag "leka" lite med min ipod :D


Bild från förra gången jag red honom ♥

/Linn


Ny "mobil"

Idag så fick jag min kompis ipod. Ska köpa en för superlite kronor. Jag får då med, laddare, 2 skal, och en sladd till datorn :)
Så sitter nu och spelar massa spel :) Ska fråga min bror lite saker om den sedan, asså ang. internet på den ♥

Bara lite kort ;) Juste! Imorgon så ska mamma ringa och kanske beställa en telefon. Men vilken. Det berättar jag imorgon ♥


Svar på frågestunden med Linn ♥

Hade ju dock bara en fråga. Så jag svarar på den :)

till Linn.

1. vad är din favorit rätt?
2. vilket märke tkr du e fulast?
3.vad är det bästa med att vara just du? posetivt/negativt?

1. Kycklingsallad ♥
2. Jag tycker inte om HVpolo så mycket. Men fult är det absolut inte!
3. Det bästa är nog att jag inte tar åt mig. Dett negavtiva är att jag är så känslig.




The One And Only!


superbra(y'

hahah jag är jätte dålig på att komma på vad det ska stå i rubrikerna :p
Men iaf Lambada var awesome idag ochså hon lyssnade jätte bra och halterna blev super bra :)<3
Tänkte svara på frågorna jag har fått på frågestunden så här kommer svaren :
Anonym.Till Hanna : hur länge har du haft lambada? Vad är ditt mål med henne? Gillar du att träna för Christina Petersson? Hur länge har du tränat för henne? Hur gammal är lambada?
svar;1. Jag har haft henne i snart 4 år.
2. Tror du menar i Dressyren ?, jag har inget direkt mål med henne, utan jag tävlar lite Lb:1:or så får vi se vad som händer sen skulle vara kul om jag kunde tävla lite La:1 or sen men vi får se vad som händer.
3. Ja, det gör jag hon är bra.
4. Kanske 3, 4 år.
5. Hon är 13 år.
Amanda H :till hanna.

1. vilket märke gillar du mest/minst.
2.finns det en häst du skulle bara vilja ha?
3. vad är det värsta du varit med om?
svar; 1. Jag älskar Mia's och Schockemöhle, jag gillar inte showmaster och scapa.
2. Ja, Lambada såklart men hon är ju redan MIN :D HIHII,annars är det Moorlands Totilas han är så sjukt fin.
3. hm, jag vet inte riktigt !

BÄST!

Pratade nyss med mammis i telefonen. Hon skulle ju åka förbi ullared idag och handla lite. Hon ringde mig och frågade ifall hon skulle köpa nån speciell´färg på schabraket eller nått. Jag satsar ju på lite olika outfitar. Så hon bara.
- Men ska du ha nån ny outfit då?
- Jaa, jag funderar på orange.
- NEJ!
- Jo, det är min häst.
- HAHA JA!

Så får se ifall hon löd mig order om färgen. Annars blir jag lite sur XD AHHAHAHAAH! NEJDÅ SKÄMT!
Men nu så ska jag prata med emmis, byebye ♥

/Linn


Dagens planer

Idag så ska jag inte till standen eller varken rida. får se vad jag kan hitta på. Ska kanske vara med Emma. Det var längesedan. Men hon skulle ringa upp ♥
Har lite bloggotorka....

Kan ni ge förslag? Den som jag tycker ger bästförslag länkar jag ♥

/Linn


...

Nu tycker jag att ni är lite dåliga på att kommentera kom igen nu, om ni kommenterar då blir det mycket roligare att blogga...

Magic Brush.

Igår kom mina Magic Brush och jag beställde dom iförgår så det tog 1 dag :D
Men iaf så var dom typ som en piggborste men inte riktigt lika hårda :)
Lambada tyckte att dom var sköna och dom är nog rätt bra att ha när dom fäller eller så.
Så jag tycker att ni ska testa dom :)
För mig får dom en HISS !

Håller med Linn...

Jag kunde inte heller låta bli att blogga...
Måste säga att Lambada gick jätte bra igår hon lyssnade på mig hela tiden och var underbra :D
Hon var lite stel i höger galopp men får se om  hon är det idag :)

Kunde inte låta bli...

Kunde inte låta bli. Så vi tar ingen bloggpaus, iallafall inte jag ;) Pratade nyss med mamma. Hon är nu och tältar med mina syskon och dom tar vägen förbi ullared imorgon. Mamma sa att hon skulle köpa 2 nya schabrak till mig, då jag bara har ett som passar sadeln och Keelane. Men jag är nästan säker på att hon kommer köpte lite mer saker till mig. Hoppas jag iallafall ♥ Så då behöver jag inte ka till torp, eller jo!
Jag måste ju handla en sak. Ett swarovskipannband. Men hörrni! Jag kollade runt och hittade ett mycket finare pannaband. Så jag lottar ut det till er istäället :D

Men nu så ska jag ner och kolla på beck!
Kommer några inlägg ikväll, håll utkik!

PS: Skulle det vara roligt med nån gästbloggare? :)


Detta va för länge sedan, HAHA :D

/Linn 


Extra Extra...

Ny skvallerblogg! http://Ponnyextra.blogspot.com , den verkar bra änsålänge :D

Keelane ska få nya sandaler.

(Mobilbloggning)

Får blir ett litet snabbinlägg här nu. Hovslagaren är här och Keelane ska skos, eller var det mig? Jag skulle väl klippa naglarna med tången? XD Skämt åtsido.
Men nu så ska jag ta in Keelane i boxen och ge honom en rikigt stor kyss, haha!
Men nu så ska jag och pappa vidare till stranden. Vi hörs!

/Linn

Trött chey.

Är väldigt trött idag. Gick upp halv åtta fast klockan ringde sju, hmm? Och då så hade jag vädigt brottom. Så jag sprang ner och slängde på mig hästkläder, tog en macka/glas med vatten. Borstade håret/tänder. Och allt detta gjorde jag på kanske 15 minuter.
Sedan så åkte vi och hämtade upp Amanda i stensjö. Åkte upp till stallet och gjorde iordning Keelane och sedan så gick vi ut med honom och amanda började rida. Han var inte riktigt på humör idag. Men Amanda jobbade igenom det så var det bättre sedan, sa hon :)
Hon travade också, och det såg faktiskt bättre ut i traven än i skritten.
Sedan efter 45 minuter så var han sååååå trött så hon red inte mer.
Jag red inte idag.
Vi svampade av honom, vilket han inte gillade, haha! Skutt ponny ♥
Han biter sig fast i ena sidan så han hade bitit sig i skinnet vid bettet, så vi tog på lite helosan, så läker det fint :)

Jag ska snart upp till stallet igen. Tord kommer och skor Keelane.
Idag så är det inte säkert att vi ska till stranden. Det är lite monligt. Men vi får se ;)

Jag ska inte rida Nemo idag för det ska komma en och provrida honom. Men jag ska kanske rida honom imorgon, men inget bestämmt än!

Ni glömmer väl inte frågestunden? :)




NattiNatti.

Linn kommer inte kunna uppdatera så mycket i morgon för hon gar fullt upp, men jag ska göra så gott jag kan men vad vill ni läsa om ? Nu får ni faktiskt svara och skriva om vad ni vill se här på bloggen !
Nu väntar sängen jag är skit trött.
Glöm inte frågestunden, ställ många frååågor.

FRÅGESTUND !

FRÅGA ALLAT MELLAN HIMMEL OCH JORD VI SVARAR ÄRLIGT PÅ ALLA FRÅGOR, FRÅGESTUNDEN AVSLUTAS I MORGON KL. 22.00 OCH SVAREN KOMMER UPP DAGEN EFTER !.
KOM IGEN NU OCH FRÅGA.♥
Kram Linn och Hanna♥

Amanda ska rida imorgon med :D

Ja, som sagt i flera dagar så ska Amanda rida Keelane ímorgon morgon. Jag kommer att rida efter henne :) Ni kanske kan få några bilder om ni komenterar!
Efter det så drar jag och pappa ner till stranden och solar om vi hinner, vilket jag inte tror om vi inte får eld i baken XD
Men jag tror faktiskt inte vi hinner. Så vi stannar nog hemma och jag lägger mig och solar på baksidan.
Sedan 11:30 så ska vi upp till stallet igen för Keelane ska få nya "sandaler" (skor). Sedan så åker vi ner till stranden och solar och badar. Vi är där hela dagen tror jag :D
Vid 18:00 så åker jag och pappa upp till stallet igen för att ta ut Keelane. Keelane står inne hela dagarna nu för att vila upp sig lite (Y)

Men nu så ska jag bara ladda in lite bilder till datorn som kommer att komma upp imorgon!


shit happens...

Shit jag glömde att fota min jacka och benskydden som jag köpte i helgen men jag lovar att jag lägger upp dom i morgon !♥


Silver och Svart...

Silver och Svart outfit !
Jag tycker att det skulle vara rätt coolt och ha detta om man är hoppryttare men jag skulle aldrig kunna tänka mig att ha stövlarna eller hjälmen och inte heller västen.
Vad tycker ni om denna outfiten ?

Svar till Malin

Malin om Bilder på mig och Nemo:
antingen lutar du dig framåt eller bakåt , problem med balansen ?

sv: Nej jag har inte problem med balansen sån tur är ;) Jag rider lätt på alla bilderna lilla du. Kanske skulle skriva det så ingen missuppstod mig.


Hiss och Diss - Regnstövel - ridstövel.


En fet diss till tretorn ridstövlar, eller kallas det en ridstövel? Knappast! Det är ju bara en gummistövel, om det skulle vara så så skulle jag kunna ha det som regnstävlar. Fattar inte meningen med gummi på ett par ridstövlar!
Anmält FULA helt enkelt.



En stor hiss från dom här cavallo grandprix plus ridstövlarna. Dom är iallafall en ridstövel och ingen gummistövel, detvillsäga en regnstövel. Dom här mot dressyrhållet. Hissen är väldigt stor till bekvämheten, dom är mjuka och man får ett fantaiskt stöd med dom.



Lägg märke till Hello Kitty sakerna i ridsporten...

Tänkte skriva lite om vad jag tycker om Hello Kitty sakerna inom ridsporten och jag kan bara säga USCH...
Jag tycker inte att det är snyggt alls,jag tycker att det kanske är lite gulligt till små a-b ponnyer men inte till dom större ponnyerna då tycker jag bara att det är barnsligt...
Men det är min åsikt vad tycker ni om HELLO KITTY SAKERNA ?

Ridbilder!

Utvärdering : Hon gick väldigt bra men jag gjorde inte så mycket för att jag skulle bara trava och rida lite lätt på henne. Men nu ser ni iaf lite bilder. Kommentera gärna vad ni tycker :)

Söt som socker, plutten ♥




Film på mig och Nemo :)


Varför galopperar han ibland? jo, för att det var en jättedjup paddock, och då så gjorde han så för att underlätta för dig själv :)